Η ΕΠΟ οριστικοποίησε την τιμωρία

Με αφαίρεση επιπλέον τριών βαθμών σε σχέση με την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής που διερεύνησε το τραγικό περιστατικό του χαμού του Κώστα Κατσούλη , η ΕΠΟ “έκλεισε” οριστικά την υπόθεση που απασχόλησε το Πανελλήνιο.

Η απόφαση της ΕΠΟ

«Η αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Τοπολιάτης και Γιώργος Γκιρτζίκης) Ειδική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συγκροτήθηκε για να εκδικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση σχετικά με το τραγικό συμβάν στον αγώνα Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος-Εθνικός εξέδωσε την εξής απόφαση:

Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει σε αυτό: α. Ποινή αφαίρεσης δεκαπέντε (15) βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει. β. Ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δέκα (10) αγωνιστικών  ημερών.γ. Απαγόρευση μετεγγραφών μέχρι λήξεως της τρέχουσας  αγωνιστικής περιόδου.δ. Χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

Παραπέμπει την από 16.9.2014 ένσταση του αθλητικού σωματείου “Εθνικός Πειραιώς” στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για εκδίκαση και έκδοση αποφάσεως επ’ αυτής και μόνο».