Η ΕΤΑΝΑΠ αρωγός στην προσπάθεια του Πλατανιά

Η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ επαναβεβαιώθηκε και σήμερα, κατά την επίσκεψη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Χανιώτικης ομάδας, Στέλιου Βαρουξάκη, στα γραφεία της εταιρείας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Εταιρείας Ανάπτυξης Αποκόρωνα Μανώλη Αποστολάκη και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βαρουξάκης ευχαρίστησε τη Διοίκηση της εταιρείας για την άριστη συνεργασία-το Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ ήταν φέτος χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης (σορτς)-και προσέφερε στον κ. Αποστολάκη μία φανέλα της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.

Παράλληλα, ο κ. Βαρουξάκης συνεχάρη και εκ του σύνεγγυς τον κ. Αποστολάκη για τη βράβευση του Νερού ΣΑΜΑΡΙΑ με το ασημένιο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «Berkeley Springs International Water Tasting», γεγονός που αποτελεί κορυφαία διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014 στην πόλη Berkeley Springs, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, το Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά, ξεχώρισε ανάμεσα σε περισσότερες από 120 συμμετοχές απ” όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη 2η θέση.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολάκης συνεχάρη τον κ. Βαρουξάκη για την πορεία της ομάδας του Πλατανιά Χανίων και τόνισε ότι η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. είναι μια εταιρεία των Χανιωτών, που στηρίζει και θα στηρίζει κάθε αξιόλογη δραστηριότητα, που προβάλλει και αναδεικνύει την ευρύτερη περιοχή των Χανίων.