Η Παναγιά κι ο καταρράκτης

Κόουτς ,συγνώμη. αλλά τι να κάνω όταν κάθε συνέντευξη Τύπου με σένα πια είναι blogbuster.Δηλαδή, το περιμένουμε πως και πως…

Τη ρήση για την απόφαση της Αγίας Μητέρας κατά πόσον ο  Πλατανιάς θα παραμείνει στην κατηγορία την αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο κι έτσι δεν επανέρχομαι.Πάντως,  συμμετοχή φαίνεται πια να έχουν και οι παίκτες.Λογικό.Ας κάνουν κάτι κι αυτοί.Μην τα περιμένουν όλα από τους άλλους…

Ο “καταρράκτης” ,όμως, είναι new entry.Καταρχήν να καταγγείλω ότι η δημοσιογραφική ερώτηση ήταν προβοκατορική. Τι θα πει “σας φάνηκε περίεργο που παίξατε δίπλα σε εκκλησία;”.

Αλλά και η απάντηση,πληρωμένη…

Πλάκα μας κάνει αλλά αρχίζουμε να το αντιλαμβανόμαστε.Όπως πλάκα κάνει και στους παίκτες του.Καψώνι το λένε στον στρατό.Ασκήσεις ψυχολογίας θα το πουν κάποιοι άλλοι.

Έξω ο Τζανής δυο παιχνίδια,παροτρύνσεις να ψάξει να βρει ομάδα ,βασικός ο Μηνάς στην Κομοτηνή.”Τέλος” ο Δέντσας “βρες ομάδα ,παλληκαράκι μου…” φέρεται να του έχει διαμηνύσει ο κόουτς ,στην ενδεκάδα-και από τους καλύτερους- στην Θράκη. Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε στα επόμενα παιχνίδια ,αναντικατάστατο τον Ουκάρ μετά το χουνέρι που του έκανε κρατώντας τον στα Χανιά.

Ο Αναστασιάδης δεν είναι χθεσινός.Ξέρει, ότι όποιος μπορεί να αντέξει την πίεση, αυτός έχει θέση στις ομάδες του.Θέλει μαχητές και όχι μεμψίμοιρους που στην πρώτη “στραβή” θα κρύψουν το κεφάλι στο χώμα. “Αποδείξτε μου ότι μπορείτε παραπάνω από αυτό που βλέπω και μπορεί και να μείνετε“.

Αλλοιώς…

Μην πιστεύετε,λοιπόν, τίποτα από αυτά που διαβάζετε.Το ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα ακόμη-είμαι σίγουρος-ότι δεν το ξέρει ακόμα ούτε ο ίδιος ο Αναστασιάδης.Τουλάχιστον,όχι στον απόλυτο βαθμό.

Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να αλλάζει πρόσωπο.Με ανανεωμένο τον Ναζλίδη τόσο ο Αναστασάκος όσο και ο Ουντότζι βρίσκουν πολύτιμο συνεργάτη στην επιθετική ανάπτυξη.Η έλευση του εντυπωσιακού Τετέ δίπλα σε Αγκιλέρα και ενδεχομένως και Δέντσα (ή κάποιον άλλον) με την ταυτόχρονη μετατόπιση προς τα αριστερά του Κάλαϊτζιτς δίνει νέα πνοή τόσο στον Σέρβο (που δεν είναι πια στην πρώτη του νιότη) όσο και στον κόουτς που έχει πια αρκετές λύσεις στα χαφ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα μετόπισθεν και συγκεκριμένα στο κέντρο.Οι εκλάμψεις του Ντόε δεν αρκούν και τα πειράματα με Κανακούδη,Δέντσα και λοιπών δεν πρόκειται να συνεχιστούν επί μακρόν. Ποτουρίδης και Τζανής  δεν φαίνονται να ανταπεξέρχονται απόλυτα και πρέπει να βρεθεί επειγόντως λύση.

Ο κόουτς το βλέπει και ψάχνει.

Γιατί όπως προείπε… δεν έχει καταρράκτη…