Η συμμετοχή του Ν.Ο.Χ. στις εκδηλώσεις της επετείου των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης θα συμμετάσχει σε διοργανώσεις αγώνων ιστιοπλοΐας.
1. UNION CUP. Ο αγώνας αυτός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης με συνδιοργανωτές τους Ομίλους Κρήτης από 14-20 Οκτωβρίου και συμμετοχή σκαφών Ανοικτής Θάλασσας, ελληνικών και ξένων. Η διαδρομή είναι Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο-Άγιος Νικόλαος με ανάλογες επετειακές εκδηλώσεις στις παραπάνω πόλεις της Κρήτης.

Ο Ν.Ο.Χ. ως ένας εκ των συνδιοργανωτών αλλά και φιλοξενών Όμιλος κατά την παραμονή των σκαφών στα Χανιά έχει υποβάλλει σχετικές προτάσεις για διοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα μπορούσε ν’ αναλάβει ως συμφωνηθεί από την Συντονιστική Επιτροπή για τους Χανιώτικους Ομίλους, Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ..

Επίσης, θα συμμετάσχει με σκάφη του σε ολόκληρο τον αγώνα.

2. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ. Έχει ήδη ζητήσει να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 1ης Δεκεμβρίου στα Χανιά, διοργάνωση διασυλλογικού αγώνα που θα αναλάβει για σκάφη OPTIMIST-LASER, με επιδιωκόμενη συμμετοχή 40-50 σκαφών στον οποίο θα προσδώσει πανηγυρικό χαρακτήρα.