“Θα νοικοκυρέψουμε την ομάδα είτε μείνουμε είτε φύγουμε…” (video)

Βαρυσήμαντες δηλώσεις για κάποια θέματα που όπως ο ίδιος είπε “πληγώνουν την ομάδα και θα πρέπει να ξεκαθαριστούν” έκανε μετά το τέλος της συνάντησης με τον Φωστήρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά κ.Νίκος Κατσιγιάννης.

” Επειδή το τελευταίο διάστημα λέγοντα και γράφονται από επιτήδειους πολλές ανακρίβειες και ψέματα που προσπαθούν να πληγώσουν το κύρος της ομάδας θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής.

Όσον αφορά τη στάση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά στην απόφαση της Football League σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν απευθείας στη Superleague , προσπαθήσαμε μαζί και με άλλες ΠΑΕ και τα καταφέραμε να διασώσουμε την “μισή” παραπάνω ομάδα γιατί η πληροφόρηση που είχαμε ήταν  ότι μεγάλες -σε όλα τα επίπεδα-ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν αποφασίσει το 2-2. Όλα αυτά περί “ξεπουλήματος” για κάποιες δεκάδες χιλιάδες είναι αστείο να συζητάμε ότι θα σωνόμασταν εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος για είκοσι -εικοσιπέντε χιλιάδες.

Δεύτερον, Επειδή οι ίδιοι κύκλοι (σημ. τους οποίους δεν κατονόμασε παρά τη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση) διαρρέουν ότι κάναμε μεταγραφές “πεντακοσάρικου” τους απαντώ ότι προφανώς δεν είναι έτσι.Όμως, εμείς έχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε χρεώνοντας την ομάδα. Σκοπός μας είναι να δίνουμε αυτά που υποσχόμαστε, να είμαστε φερέγγυοι απέναντι στις υποχρεώσεις μας προς το Κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία.Δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις, όμως, ο δικός μας τρόπος δουλειάς είναι αυτός. Είτε μείνουμε είτε στο τέλος της σεζόν φύγουμε θέλουμε να αφήσουμε στους οποίους επόμενους ένα νοικοκυρεμένο σωματείο.

Τέλος,επειδή γνωρίζω ότι μετά την σημερινή μας αναπάντεχη ήττα κάποιοι θα προσπαθήσουν να διαβάλουν προπονητή και παίκτες, δηλώνω κατηγορηματικά ότι θέμα προπονητή δεν υπάρχει.Δεν μπορεί ο Σεροπιάν να ήταν καλός πριν δυο μήνες και τώρα να έγινε κακός. Ποιος από όλους σας περίμενε ότι αυτό το ρόστερ θα φιγούραρε ακόμα και σήμερα στη δεύτερη θέση; Έχουμε υψηλούς στόχους ανεξαρτήτως κάποιων κακών αποτελεσμάτων”

Ερωτώμενος από τι εξαρτάται η παραμονή του στην ΠΑΕ και μετά το καλοκαίρι δήλωσε:

“Οι λόγοι είναι καθαρά οικογενειακοί και θα αποφασιστούν τότε.Δεν παίζει καμία σημασία στην απόφαση μας αυτή, αν η  ομάδα μπει ή δεν μπει στα play-off.”