θα πέσουμε και μετά θα φύγει;

Δυστυχώς όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος, ο Πλατανιάς η ομάδα που κατάφερε να ζωντανέψει ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι, έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Πνευματικών και των προπονητών του παρελθόντος. Ίσως να γίνομαι κουραστικός, ίσως απλά όλοι εκεί στην διοίκηση του Πλατανιά που βάζουν το χέρι στην τσέπη και ματώνουν να ξέρουν περισσότερα, ίσως και να δοκιμάζει η Παναγία τις αντοχές μας και ο Πλατανιάς να είναι ένας σύγχρονος Ιώβ. ΜΑΚΑΡΙ θα έλεγα, όμως τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και αυτά λένε ότι η τελευταία πρόταση στο προηγούμενο άρθρο ίσως να είναι προφητική. Το «πέφτουμε με μαθηματική ακρίβεια»  αγωνιστική με αγωνιστική παίρνει σάρκα και οστά και δυστυχώς τα θύματα δεν έχουν καμία σχέση με τον θύτη. Έναν θύτη που βλέπει με παρωπίδες δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα και κάνει ότι γουστάρει χωρίς έλεγχο όπως όλα δείχνουν.

Με το χαζό μου το μυαλό θα ρωτήσω πότε θα βρούμε μια ισορροπία στην άμυνα; Πότε θα παίξει η ίδια εντεκάδα και πότε επιτέλους θα κάνουμε νίκη; Η ομάδα προλαβαίνει να σωθεί ακόμα και τώρα, αποφάσεις χρειάζονται και γροθιά στο μαχαίρι, ένα ηλεκτροσόκ που θα ξυπνήσει τον ασθενή. Στο παρελθόν η διοίκηση έπραξε ότι έπρεπε για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας, ας το πράξει και τώρα όσο δύσκολο και αν είναι. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ η Βέροια έχει καλύτερο πρόγραμμα όμως αυτό δεν μας στερεί το δικαίωμα να ελπίζουμε το πρόγραμμα μας στέλνει προτελευταία αγωνιστική στην Βέροια και εκεί θα παιχτεί η παραμονή.

Με αυτόν τον προπονητή δεν μπορεί η ομάδα ίσως να φταίει η χημεία ίσως άλλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και σωστές αποφάσεις ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Για τον Α.Ο.Χ η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει όμως τι να πεις για μια ομάδα που ξεκίνησε με στόχο την οικονομική εξυγίανση και της προέκυψε άνοδος. Διοίκηση πρωτοδικείου που προσπαθεί όχι πάντα με τον σωστό τρόπο να κάνει ότι καλύτερο. Αυτιά δεν θα χαϊδέψω και στην περίπτωση του Τσάτσου υπήρξε μια τεράστια «κωλοτούμπα». Λόγω ανάγκης θα μου πείτε, άντε να το δεχτώ όμως δεν είναι ότι καλύτερο όταν χτίζεις μια εικόνα να την χαλάς για ένα καπρίτσιο «κάποιων».

Η αλήθεια είναι ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη χρημάτων γίνεται μια σωστή δουλειά, τα αποδυτήρια έκλεισαν (ελπίζω να παραμείνουν κλειστά και να μην έχουμε ιστορίες) οι προπονήσεις γίνονται πλέον σε καλό κλίμα ενώ ολοένα και δουλεύει η ομάδα σε θέματα τακτικής. Θέμα χρόνου λοιπόν να τα δούμε και στο γήπεδο, η ψυχολογία ανεβαίνει και με μια νίκη κατά του Πανηλειακού θα τονωθεί ακόμα περισσότερο και θα φέρει και κόσμο στο γήπεδο.

Για τον κόσμο επίσης θα πρέπει να πω ότι αξίζει συγχαρητηρίων καθώς η μουρμούρα του παρελθόντος έχει σταματήσει, σε αυτό ίσως και να έπαιξε ρόλο και το όνομα του προπονητή καθώς αν ήταν άλλος ίσως τα πράγματα να είχαν ξεφύγει το διάστημα που η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και λάθη θα γίνουν όμως στον Α.Ο.Χ θα πρέπει να μάθουν ότι τα ματς κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στο facebook. Η καλύτερη ομάδα στο facebook ίσως να πάρει κανα Like παραπάνω η καλύτερη ομάδα στην πραγματικότητα θα γράψει ιστορία στις καρδιές του κόσμου και όχι σε ένα άψυχο pc.

Μιας και μιλάμε για facebook θα έβαζα και ένα Like στους ποδοσφαιριστές καθώς μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι εποχές είναι δύσκολες και τα λεφτά δυσεύρετα , κάνουν τεράστια υπομονή και δεν δημιουργούν μεγάλα θέματα (υπάρχει μουρμούρα αλλά λογική).

Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσει ο τροχός και θα …και ο φτωχός!