Θα σφαχτούν Πλατανιάς, Α.Ο.Χ.και Επισκοπή για το ποιος θα τον πάρει

Παίκτης με ευχέρεια στο σκοράρισμα που ανήκει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι που πήραν τα δικαιώματα απο Μπαρτσελόνα.

Η αλήθεια είναι οτι το ρεπορτάζ τελευταία των ομάδων στα Χανιά είναι “πολεμικό” με σχολιαστές στα άρθρα που ξέρουν το 1/3 της πραγματικότητας. Με δημοσιογράφους που προσπαθούν να μην στεναχωρήσουν κόσμο και το κυριότερο να κρατήσουν σε ένα επίπεδο και όσο μπορούν τον καταιγισμό πληροφοριών που δέχονται και τις περισσότερες φορές είναι …άσχετος.

Γιαυτό τον λόγο λίγο πριν αναχωρήσω για τις όμορφες παραλίες μας είπα να ευθυμήσω το θέμα λίγο οπότε κακόβουλα σχόλια που προφανώς θα υπάρξουν αν αργήσουν μην τρελαθείτε θα τα ανεβάσουμε ούτως ή άλλως ο πρώτος που ανεβάζει τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο μου είμαι εγώ ακόμα και αν προέρχονται απο το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικά ονόματα. Μια σχιζοφρένεια υπάρχει γενικότερα όπως και μια τάση να σχολιάζουμε πράγματα ακόμα και αν δεν ξέρουμε την πραγματικότητα.

Τέλος πάντων τα παιδιά στο flnews.gr με την οποία σελίδα έχω και την χαρά  να έχω συνεργαστεί ανέβασαν ΄’ενα βιογραφικό ποδοσφαιριστή που έφτασε μέχρι και την ΦΙΦΑ. Είναι λαυράκι και πιστεύω οτι γι’ αυτόν τον παίκτη θα σφαχτούν Πλατανιάς, Α.Ο.Χ. και Επισκοπή, θα βγάλει μάτια τον έψαξα και στο fm2013 αλλά δεν υπήρχε, τεράστιο ατόπημα απο μέρους τους. Απολαύστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ «Με φωνάζουν Μάκη. Γεννήθηκα στις 17/5/1981 στην Αθήνα. Μένω στο Καρπενήσι. Είμαι άνεργος. Ασχολούμαι από μικρός με το ποδόσφαιρο υποψήφιου ποδοσφαιριστή που έφτασε μέσω e-mail σε FIFA μάνατζερ.. Μάλιστα, όταν πήγαινα στην πέμπτη τάξη δημοτικού στην πρώτη μου εμφάνιση με την ομάδα του δημοτικού μου σχολείου έβαλα δύο γκολ και νικήσαμε 2-1. Όταν πήγαινα στην πρώτη και στην δευτέρα γυμνασίου ήμουν στους μικρούς του ΑΠΟΚ που είναι ομάδα στο Καρπενήσι και για ένα μικρό διάστημα έκανα προπονήσεις με τον Αίολο. Μετά η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο μίκρυνε, γιατί κιόλας έπρεπε να διαβάσω για το σχολείο. Ακόμη για αρκετό διάστημα ασχολήθηκα με την κολύμβηση με δάσκαλο. Πήρα το απολυτήριο λυκείου με πολύ καλό βαθμό: 17 και 9/12. Πριν μερικά χρόνια πήρα το Προφίσενσι. Ακόμη ξέρω αρκετά καλά γαλλικά. Αυτόν τον καιρό διδάσκομαι γαλλικά σ’ ένα φροντιστήριο. Έχω σχετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης που είναι πάνω από 109. Ύστερα από το τέλος του σχολείου έκανα προπονήσεις με τον Αίολο πάλι και τελικά έφτιαξα δελτίο στην ομάδα ΑΕΚ Αγίων Ευρυτανών. Έκανα για ένα διάστημα προπονήσεις με τη Λαγκαδιά και το καλοκαίρι του 2003 πήρα μεταγραφή για την Παλαιοκατούνα. Άρχισα παράλληλα να κάνω προπονήσεις με τον ΑΠΟΚ με επιτυχία. Πρέπει να’ μουν ο πρώτος σκόρερ στις προπονήσεις. Το καλοκαίρι του 2005 έφυγα από την Παλαιοκατούνα. Έκανα προπονήσεις και έπαιξα σε μερικά φιλικά με την Αγία Τριάδα, αλλά τελικά δεν πήγα στην ομάδα αυτή λόγω μάλλον ενός μπερδέματος. Μετά από ένα χρόνο περίπου πήγα στην Ποταμιά από την οποία έφυγα μετά από λίγο καιρό για δικούς μου λόγους. Μ’ αυτή την ομάδα έπαιξα σε μερικά φιλικά. Τώρα τα δικαιώματά μου τα έχουν οι Los Angeles Galaxy. Το ύψος μου είναι περίπου 1,73 μέτρα και μπορώ να παίξω σ’ όλες τις θέσεις. Όσον αφορά το βάρος είμαι λεπτός. Έχω ευχέρια στο σκοράρισμα και βγάζω καλές μπαλιές. Είμαι κυρίως δεξιοπόδαρος, αλλά χρησιμοποιώ και το αριστερό μου πόδι. Έχω δίψα για ποδόσφαιρο και είμαι μαχητικός. Επίσης, για αρκετό διάστημα ασχολούμουν με το τένις έχοντας δάσκαλο.

Τώρα ακόμα δεν είμαι σε κάποια ομάδα, αλλά παίζω με άλλους Καρπενησιώτες εδώ και αρκετά χρόνια σ’ ένα γήπεδο δύο φορές την εβδομάδα αν το επιτρέπει ο καιρός. Επίσης για λίγα χρόνια πήγαινα κολυμβητήριο. Και για ένα διάστημα πήγαινα γυμναστήριο. Ακόμα εδώ και λίγα χρόνια περπατάω μεγάλες αποστάσεις μέχρι και για 3 ώρες περίπου. Ακόμα για ένα διάστημα έπαιζα συχνά μπάσκετ. Στα γαλλικά πήρα τελικά 2 πτυχία διαφορετικά αντίστοιχα του Lower. Τα δικαιώματά μου τα πήραν οι Los Angeles Galaxy από την Μπαρτσελόνα.»

Κώστας Νίτσε