Θεέ μου Σε ευχαριστώ!!!

Ύψιστε Σε ευχαριστώ που μέσα σε δύο χρονιές μας αξίωσες να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, να δακρύσουμε και να πούμε επιτέλους… ΝΑΙ, ΤΟ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Αυτό που έγινε στις Μουρνιές δεν έχει προηγούμενο. Μέγα πάθος από ένα λαό που περίμενε μέχρι το τέλος τη λύτρωση, μέγα πάθος από μία ομάδα που την κυρίευσε το άγχος για το επόμενο βήμα, που ήταν κομμένη στα δύο, αλλά ήξερε ποια είναι η μοίρα της.

Και το ριζικό της λοιπόν αυτό ήταν ένα… ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE. Ότι και να πεις είναι λίγο… Μία ολόκληρη πόλη πανηγύρισε αυτό που περίμενε επί τόσα χρόνια, τα μέλη της διοίκησης να κάνουν σα μικρά παιδιά, οι παίκτες να φωνάζουν και να αγκαλιάζονται στα αποδυτήρια και ο Μουράτ ψύχραιμος, μέχρι που ξέσπασε… με την καλή έννοια.

Όμως, τα δάκρυα του κ. Κώστα ήταν αυτά που με έκαναν κι εμένα να δακρύσω. Ο “Σγουρός” λύγισε όταν τον αγκάλιαζε ο Γώνιω, ήξερε ότι αυτό που συνέβαινε το περίμενε 30 χρόνια ο ίδιος… για τη μεγάλη του αγάπη, τον ΑΟ Χανιά, την ΑΕ Χανίων… Χανιά να ‘ναι κι όπως να ‘ναι.

Μπράβο στον υπέροχο κόσμο που κράτησε ψηλά τη σημαία μέχρι το τελευταίο 10λεπτο που κρίθηκαν όλα. Ζεστοί, αλλά κόσμιοι, φανατισμένοι, αλλά “κύριοι”, τρελαμένοι, αλλά “εντός ορίων”… αυτοί είναι οι Blue Boys, αυτοί είναι οι φίλαθλοι του ΑΟ Χανιά.

Ας κρατήσουν λοιπόν οι χοροί και τα πανηγύρια. Το αξίζουν, το αξίζουμε όλοι… σα Χανιώτες, σα φίλαθλοι! Football League ετοιμάσου… έρχεται ο ΑΟ Χανιά, γιατί εδώ είναι Χανιά κύριοι!!! Και αυτοί που αμφισβήτησαν την ομάδα ας σωπάσουν και ας χαρούν. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ΜΑΖΙ!!!

Υ.Γ. Η ΚΡΗΤΗ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΙΤΑΞΩ; ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΟΦΗ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ (SUPER LEAGUE), ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ (FOOTBALL LEAGUE), ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΩΝΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!