Ιδανικό ξεκίνημα για τη Ντουντουνάκη στη Λάρισα | XANIA SPORT FM

Στον τελικό του αγωνίσματος των 200μ. μικτής ατομικής, κατηγορίας γυναικών, προκρίθηκε η Άννα Ντουντουνάκη, στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ κολύμβησης που ξεκίνησε την Παρασκευή (17/2) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (19/2) στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε χρόνο 2.28.69 στον προκριματικό αγώνα τερματίζοντας στην 3η θέση, γεγονός ενθαρρυντικό ενόψει του τελικού του αγωνίσματος.

Πέραν των 200μ. μικτής ατομικής, η Ντουντουνάκη θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Σάββατο (18/2), μετάλλια στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα, αγωνίσματα στα οποία είχε κατακτήσει την 1η θέση στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Η συμμετοχή της 17χρονης κολυμβήτριας είναι και η μοναδική για τον Ν.Ο.Χ. στο πανελλήνιο ΟΠΕΝ, καθώς οι Νίκος Τρουλλινός, Μανόλης Κτενιαδάκης, Βαγγέλης Ντουσάκης, Μαράνια Λελάκη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Ροζάννα Λαμπαρδάκη και Άννα Αποστολάκη που είχαν επίσης δικαίωμα να αγωνιστούν, δεν ταξίδεψαν στη Λάρισα.