Ιδιαίτερα ενοχλημένοι στον Πλατανιά με τις δηλώσεις του Άγγλου

Ανοιχτή πρόσκληση, με αφορμή τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, κάνουν κύκλοι της ΠΑΕ Πλατανιάς, στον προπονητή του Απόλλωνα κ.Λόρι Σάντσεζ  να επισκεφτεί τα Χανιά ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τη δουλειά που γίνεται.

“Αν δεν καταλαβαίνει ο κ. Σάντσεζ πως κερδίζει ο Πλατανιάς τον προσκαλούμε να έρθει στα Χανιά για να δει τη δουλειά που γίνεται και ενδεχομένως να μάθει και κάτι.

Και γιατί του κάνει εντύπωση το 7-0 επί της Καλλονής τη στιγμή που στη χώρα του που- όπως ο ίδιος είπε οι ομάδες παλεύουν κάθε παιχνίδι-μπορεί να συμβεί  ακόμα και οι κορυφαίες ομάδες (βλέπε Άρσεναλ)-να δεχτούν ακόμα περισσότερα;.Εκτός και αν αυτοί που “συμβουλεύουν” τον συμπαθή προπονητή δεν του είχαν επισημάνει ότι τα σύνολο των τερμάτων δεν παίζει καμία σημασία στις ισοβαθμίες, όπως γίνεται στη χώρα του…

“Δεν ακούσαμε,όμως,τον κ. Σάντσεζ” συνεχίζουν οι κύκλοι της ΠΑΕ Πλατανιάς “να εκφράζει την άποψη του όταν ο Πλατανιάς ηττάται ή αδικείται όπως στην περίπτωση της ανύπαρκτης αποβολής του Κασναφέρη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό” .

“Παρακαλούμε, λοιπόν,τον συμπαθή Άγγλο να ασχολείται με  τα της ομάδας του και να μην προσπαθεί να διαβάλλει τις προσπάθειες των άλλων”