ΙΝΚΑ-Δόξα Παχιανών: Πανηγύρισαν και οι δύο!(video)

Μπορεί το ματς ανάμεσα σε ΙΝΚΑ και Δόξα Παχιανών να είχε νικητή (2-3), όμως στο τέλος του ματς πανηγύρισαν και οι δύο ομάδες. Αυτό έγινε γιατί, στην τετραπλή ισοβαθμία και οι δύο ομάδες είχαν προνόμιο και μπήκαν στον όμιλο τίτλου! Το 0-1 για τη Δόξα έγραψε μόλις στο 9ο λεπτό ο Λέντι Σάμπα με αυτογκόλ ενώ στο 15′ ο Πετράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1! Η ομάδα της Δόξας πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 48ο λεπτό ο Σφακιωτάκης βρήκε δίχτυα ενώ στο 89ο λεπτό ο Πετράκης σημείωσε ένα ακόμη γκολ για το ΙΝΚΑ αφού έκανε το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ αυτό καθώς ο παίκτης τους Βάλαρης ήταν τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του ΙΝΚΑ δεν τήρησαν το Fair-Play. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μαρκουλάκης Α. στο 96ο λεπτό του παιχνιδιού και έτσι και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την είσοδό τους στον όμιλο ανόδου!

ΙΝΚΑ: Βροντάκης, Δασκαλάκης Γ., Στασινάκης, Σκευοφύλαξ (60′ Αργύρης), Σάμπα, Δοντσίδης, Δράμι (75′ Τζωρτζάκης), Παπαδάκης, Πετράκης, Νικολακάκης, Ασημήνας (80′ Μουτσάνι)

ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ

: Προγούλης, Κένγκα (75′ Ξηρουχάκης), Ποντικάκης, Λάμσε (70′ Μήτρου), Καριπίδης, , Μαρκουλάκης Α., Μαρκουλάκης Β., Βάλαρης, Σφακιωτάκης, Μεζαρτζόπουλος (83′ Λιοδάκης), Δασκαλάκης Σ.