Ισόπαλοι 5-2 (με τρία πέναλτυ που δεν δόθηκαν)

Με “πρωταγωνιστή” τον άρχοντα του αγώνα κ. Γεωργιακάκη η ομάδα του προσωπικού ασφαλείας (λόγω της απεργίας έλειπαν οι βασικοί) δημοσιογράφοι της Κρήτης ήρθαν ισόπαλοι με την ομάδα των τεχνικής ηγεσίας (συν κάποιους άλλους)του Πλατανιά με σκορ 5-2.Αν στο 2 προστεθούν και τα τρία (τουλάχιστον) καταφανή πέναλτι που δεν έδωσε ο περί ου ο λόγος “διαιτητής” τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται το πραγματικό σκορ είναι 5-5.

Στο 38′ του α΄ημιχρόνου ο Βαϊδάκης απωθήθηκε βίαια από παίκτη του Πλατανιά και ο κ. Γεωργιακάκης αρνήθηκε να σφυρίξει.Η φήμη ότι ο Βαϊδάκης δεν ήταν καν στο γήπεδο κρίνεται ως αβάσιμη γιατί είχε πρόθεση να έρθει.Αν είχε έρθει τότε το παραπάνω περιστατικό θα ήταν γεγονός.

Στο 42΄του α΄ημιχρόνου ο Πέτρος Λιοδάκης δέχτηκε αγκωνιά σε εναέρια διεκδίκηση από τον αγκώνα κάποιου αμυντικού με αποτέλεσμα να διακομισθεί στον νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα κάτι που τον ανάγκασε να αποχωρήσει .Ο κ.Διαιτητής αγρόν ηγόρασε.

Στο 98΄της συνάντησης ο Γιώργος Σταράς στην υπερπροσπάθεια του να πιάσει ένα …σουβλάκι από το τραπέζι υπέστη ρήξη χιαστών (όπως δηλώνει και στο βίντεο-ντοκουμέντο) και για μια ακόμη φορά η παράβαση δεν δόθηκε αν και ήταν ολοφάνερο ότι το τραπέζι ήταν μέσα στη γραμμή και ανήκε στην ομάδα του Πλατανιά.

Από τους τύποις “νικητές” ξεχώρισε ο νεαρός ομογενής που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Κίκερς του Όφενμπαχ Dmitri Μouta, ο φέρελπις Ιωάννης Χατζη…κάτι και ο δυναμικός πλην αργός πια Γιάννης Κατσούλης.Η απαράδεκτη εμφάνιση των τερματοφυλάκων του Πλατανιά ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας να τιμωρήσει τον προπονητή τους κ.Μουντάκη, να γευματίζει καθημερινά επί δέκα ημέρες μπάμιες (βλ.σχετική δήλωση).Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά ο κ. Μουντάκης αρκέστηκε να δηλώσει λακωνικά “Δεν βλέπω”.

Εκ των κορυφαίων και ο Αντρέα Μίτιτς ενώ ο Πασβάντης δεν κρίνεται αφού ζήτημα αν του έδωσαν τρεις πάσες.Ο Μαναρώλης απλά Μαναρώλης και ο Λυσίμαχος παίζει άνετα και τώρα στη θέση του Κανακούδη.

Από τους ηθικούς νικητές κορυφαίος ο Βλάντης Χόμπης ο οποίος κάθε λανθασμένη πάσα την έκανε ευκαιρία για γκολ.Μπορεί να μην έβαλε κανένα όμως τέτοιον επιθετικό έχει χρόνια να δει η Κρήτη.

Ακολούθησαν σε απόδοση ο Κώστας Νίτσε που ετοιμάστηκε να εκτελέσει δυο πέναλτι και τελικά δεν εκτέλεσε κανένα,ο αέρινος Λυρώνης που έκρυβε τη μπάλα -όποιος ήταν δίπλα του δεν την διέκρινε από την κοιλιά του-και φυσικά ο Γιάννης Μάλλας που αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είναι μια επιτυχημένη πρίμα μπαλαρίνα.Τέτοιες πιρουέτες, τόσες περιστροφές χωρίς λόγο, μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει.

Η φιλοξενία ήταν άψογη-ακόμα περιμένουμε το φαί-

Για τον διαιτητή τα είπαμε.Απλά πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.

Ας γίνει ότι άλλο θέλει.

Ακόμα και …δημοσιογράφος