Κάντο όπως οι γυναίκες !!!

Δικαιωματικά το σημερινό άρθρο ανήκει στις γυναίκες του Α.Ο.Χανιά, τα κορίτσια έγραψαν ιστορία αφού κατόρθωσαν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και στην δεύτερη τους προσπάθεια, να πάρουν την πολυπόθητη άνοδο σε ένα πρωτάθλημα που με βάση αυτά που μαθαίνουμε από την ΟΥΕΦΑ θα το παρακολουθούν όλοι στενότερα τα επόμενα χρόνια.

Η συγκεκριμένη ομάδα είδε τους κόπους μιας πενταετίας ουσιαστικά να παίρνουν σάρκα και οστά μιας και η άνοδος φέτος ήταν από τους βασικούς στόχους. Με τον Μάνο Βεργανελάκη στο τιμόνι τα προηγούμενα χρόνια κατόρθωσε να γαλουχηθεί με πείσμα και πίστη στις δυνατότητες και ξεκίνησα με τον πρώην προπονητή της ομάδας καθώς θα ήταν άδικο να μην του πιστωθεί κομμάτι της τεράστιας επιτυχίας. Ποια πράγματα οδήγησαν στο διαζύγιο λίγους ενδιαφέρουν και σίγουρα ήταν μεγάλη επιτυχία ότι όλοι έμειναν προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχοπου δεν ήταν άλλος απο  την άνοδο. Ο Τόμας Ντιβάιν έχει και αυτός το δικό του μερίδιο φυσικά μιας και σε ένα πολύ δύσκολο σταυροδρόμι της χρονιάς κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και παρά την ήττα του πρώτου ματς με υπομονή και πίστη κατάφερε να κάνει αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο μετά τα πρώτα 45’ μιας και το πρώτο ημίχρονο δύσκολα θα το θυμάται κάποιος.

Μεταγραφές ουσίας έγιναν δουλειά; Απεριόριστη θα έλεγα εγώ αφού κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες αλλά και δύσκολες από άποψη χρόνου μιας και οι περισσότερες έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από τις περισσότερες προπονήσεις ή προλάβαιναν ίσα-ίσα μετά από μια κοπιαστική μέρα.

Ο κόσμος είναι η αλήθεια θα περιμέναμε να είναι περισσότερος όμως ας ελπίσουμε αυτή η άνοδος να αναγκάσει τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών του χρόνου.

Για τους άνδρες του Α.Ο.Χανιά εικάζω ότι θα είναι όντως μια εβδομάδα παθών που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει από αύριο… αν και κάλλιστα θα μπορούσαμε να την πούμε χρονιά Παθών.