Κάτι λείπει…

Ο ΑΟΧ μπορεί να έδειξε το καλό του πρόσωπο στα Περιβόλια απέναντι στη Λάρισα, όμως, οι βαθμοί είναι αυτό που χρειάζεται και το τελικό 0-0 δείχνει πως ακόμα κάτι λείπει και ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Χανιά, ο οποίος μπήκε καλύτερα από τη Λάρισα και είχε αρκετές καλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν φάσεις με τη σειρά τους, αλλά παρόλα αυτά και τον καλό ρυθμό του παιχνιδιού το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο μπορεί η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη να μην μπήκε με την ίδια ζωηράδα του α΄μέρους, αλλά ευκαιρίες συνέχισε να κάνει, ενώ καλές στιγμές είχαν και οι φιλοξενούμενοι, όμως, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο το δεύτερο ήταν πιο κακό.

Κι αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο να απειλούν τις δύο εστίες και δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

ΑΟ Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασαδο (79΄Μπριλάκης), Τσούτσης (74΄Χατζηλιάδης), Δεινόπαπας, Νάκας (66΄Σάντερσον), Γκέσιος.

Στον πάγκο: Αμπατζίδης, Νύκταρης Μ., Τριανταφυλλίδης, Καμινιώτης.

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (58΄Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (77΄Κρητικός), Κουτσιανικούλης (71΄Ροβίθης), Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς.

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Κάπος.