Κέβιν Ολιμπά ο εκλεκτός του Πλατανιά

Ο Κέβιν Ολιμπά είναι ο εκλεκτός για την θέση κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά πρόκειται για ένα τερματοφύλακα που έχει γεννηθεί στο Παρίσι στις  1/3/1988 και έχει ύψος 1,86. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπορντό και Ανζέ. Έχει 20 συμμετοχές στην ligue 2 της Γαλλίας έχοντας δεχτεί 21 γκολ και 6 στην ligue 1 έχοντας δεχτεί 3 τέρματα. Επίσης έχει και εμπειρία από Γιουρόπα Λίγκ καθώς έχει υπερασπιστεί 4 φορές την εστία της Μπορντό κόντρα σε Μαρίτιμο, Νιούκαστλ και 2 φορές κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το όνομα του ήρθε στην επιφάνεια την προηγούμενη εβδομάδα και μετά από τις διαπραγματεύσεις που έγιναν η ομάδα του Πλατανιά κατάφερε να τον εντάξει στην δύναμη του. 

η επίσημη ενημέρωση

Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται καθώς υπεγράφη σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κέβιν Ολιμπά (Kevin Olimpa). Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 10/3/1988) από τη Μαρτινίκα, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.86 μ. και φορούσε, επί σειρά ετών, τη φανέλα της γαλλικής Μπορντό.

Ο Ολιμπά έχει αγωνιστεί τόσο με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας (U21), όσο και με την εθνική ομάδα της Μαρτινίκας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας της Μπορντό, πλην της περιόδου 2009 – 2010 όταν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ανζέ ως δανεικός.