Κέρκυρα και Ολυμπιακός στο… δρόμο του NOX

Διπλή για μία ακόμα φορά θα είναι η αποστολή της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην Αθήνα. Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη θα δώσει δύο αγώνες, εν αρχή το βράδυ της Παρασκευής (22/2) απέναντι στην Κέρκυρα κι εν συνεχεία κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου (23/2).

Στην ουσία, ο αγώνας με την Κέρκυρα είναι “όλα τα λεφτά” για τον Ν.Ο.Χ. καθώς θεωρείται σίγουρα πιο βατός σε σχέση με αυτόν κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, όπως εξάλλου παραδέχεται και ο Μάκης Βολτυράκης: «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με την Κέρκυρα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα παραμονής αργότερα. Με τον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι και αυτό που θα κάνουμε, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρότερα παιδιά να πάρουν εμπειρίες», τονίζει ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ.

Ο αγώνας με την Κέρκυρα που συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής -πρώτος για τον β’ γύρο- θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα διεξαχθεί στη… μόνιμη πλέον έδρα της Χανιώτικης ομάδας στην Αθήνα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο “Καπαγέρωφ” του Πειραιά.

Η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES: Γαλανίδης, Χαριτάκης, Πετρόχειλος, Βιζυράκης, Μπατάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Παπασηφάκης, Χατζηδάκης, Δασκαλάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης, Βλοντάκης.