Και τώρα κε Ντάβαρη τι έχετε να πείτε;

Μία ολόκληρη εβδομάδα, ο πρόεδρος του Πανηλειακού διεμήνυε σε όλους τους τόνους ότι ο Πανηλειακός θα φύγει από το γήπεδο νικητής και θα ρίξει στα Τάρταρα τον ΑΟ Χανιά.

Έβγαινε σε εκπομπές, σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις, μιλούσε στον Τύπο και τελικά… αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο κ. Ντάβαρης, όχι απλά φοβόταν το παιχνίδι, αλλά μάλλον ήξερε καλά τι τον περίμενε.

Ο κύριος αυτός λοιπόν που φώναζε και τρελαινόταν μόλις άκουγε ΑΟ Χανιά και ειδικά όταν συνάντησε τηλεοπτικά στην Καλαμάτα (εκπομπή Γεωργούντζου) το Γιάννη Ντερμανάκη, θα πρέπει πλέον να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στους συμπολίτες του.

Βέβαια, το έργο του ΑΟ Χανιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, όπως ορθά το είπε ο Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου.

Όμως, η διοργάνωση της μεγάλης γιορτής για το ματς με τη Γλυφάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στις Μουρνιές την τελευταία αγωνιστική.

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά του ΑΟ Χανιά που έφεραν τα πάνω-κάτω, που το πίστεψαν, που το κατάφεραν.

Τι θα βλέπουμε λοιπόν του χρόνου στα Χανιά; Από εκεί που δεν είχαμε τίποτα, πλέον θα βλέπουμε Πλατανιά στη Super League (και ΟΦΗ και πιθανώς Εργοτέλη από Ηράκλειο), ΑΟ Χανιά στη Football League (μαζί με Επισκοπή από Ρέθυμνο), Κισσαμικό και Ιωνία (όπως όλα δείχνουν) στη Γ’ Εθνική (εκτός των υπολοίπων ομάδων της Κρήτης)… μιλάμε δηλαδή για πολύ πράγμα!!!

Ευχάριστος ο προβληματισμός… έτσι δεν είναι;