Καλλέργης: “Μονόδρομος η νίκη με Πλατανιά”

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ατρόμητου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πλατανιά, όπως δήλωσε ο Μανώλης Καλλέργης.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και θέληση, ώστε να μην αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο.

Ακόμη, δήλωσε πως δουλεύει πολύ σκληρά κάθε μέρα, ώστε να είναι έτοιμος όταν του ζητηθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:
«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα δίκαιο και πολύ καλό αποτέλεσμα. Όσο για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για μας, δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στην έδρα μας. Πρέπει όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας να τα παίρνουμε και ότι μπορούμε εκτός έδρας. Πρέπει να μπούμε από την αρχή με πάθος και θέληση έτσι ώστε να μη δώσουμε ελπίδες στον Πλατανιά να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Αναστόπουλο:
«Με τον κύριο Αναστόπουλο δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό πιστεύω θα βγει στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν περιμένει την ευκαιρία του:
«Εμένα η δουλειά μου είναι να προπονούμαι σκληρά στις προπονήσεις, εγώ είμαι έτοιμος κι όποτε μου δώσει ο κύριος Αναστόπουλος την ευκαιρία, θα την αξιοποιήσω».