Κατεβαίνει με Βαρουξάκη ο Σβουράκης

Ο αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Μανόλης Σβουράκης έκανε γνωστό πως στις εκλογές τις ΕΠΣ Χανίων θα δηλώσει παρών με την ομάδα του Στέλιου Βαρουξάκη, ενώ εξέφρασε τον σεβασμό  και την εκτίμησή του στον Γιώργο Βούρβαχη, όχι μόνο για την προσωπικότητα αλλά και για την προσφορά του στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Μετά από την χρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, θέλω να δηλώσω το, σεβασμό και την εκτίμηση μου στο φίλο Γιώργο Βούρβαχη, όχι μόνο για την προσωπικότητα αλλά και για την προσφορά του στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Σύντομα όμως το τοπικό ποδόσφαιρο θα βρεθεί σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι μέσω των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Σε αυτό το σταυροδρόμι δεν μπορώ να υποστηρίξω άλλο δρόμο παρά αυτόν του Στέλιου Βαρουξάκη. Του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, ανεβάζοντας τον Πλατανιά στη Superleague.

Το ήθος του Στέλιου Βαρουξάκη, τα άτομα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του καθώς και ο τρόπος που ονειρεύεται ο ίδιος το αύριο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, με πείθουν ότι είναι μονόδρομος για το μέλλον της ένωσης μας.

Δηλώνω λοιπόν παρών στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων με την ομάδα του Στέλιου Βαρουξάκη και ζητάω την ψήφο των σωματείων μας, για να αλλάξουμε σελίδα στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής

Μανόλης Σβουράκης».