Κερδίστε εισιτήρια για το Πλατανιάς-Παναθηναϊκος

Ο ΧΑΝΙΑ Sportfm πάντα κοντά στους ακροατές και τους αναγνώστες του, προσφέρει μαζί με την ΟΠΑΠ ΑΕ και τον Πλατανιά εισιτήρια για τον αγώνα Πλατανιάς-Παναθηναϊκος που θα γίνει την Κυριακή στα Περιβόλια στις 20:30.

Οι τρόποι που θα δοθούν είναι οι εξής:

1) 5 προσκλήσεις προσφορά της ΟΠΑΠ ΑΕ και του ΧΑΝΙΑ Sportfm για ΟΛΟΥΣ όσους έχουν παίξει έστω και μια φορά στον Προφήτη, η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 13:00 στην μεσημεριανή εκπομπή του Μύρωνα Καλογεράκη.

2) 2 εισιτήρια προσφορά του ΧΑΝΙΑ SPORT FM και της ΠΑΕ Πλατανιάς,  στην πρωινή εκπομπή του Μάνου Σπυριδάκη και του Μάνου Βαϊδάκη 10:00 12:00, η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 13:00 στην εκπομπή του Μύρωνα Καλογεράκη.

3) 2 εισιτήρια προσφορά του ΧΑΝΙΑ SPORTFM και της ΠΑΕ Πλατανιάς στην απογευματινή στοιχηματική εκπομπή LET’S BET του Κώστα Νίτσε η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 19:50.

4) 2 εισιτήρια προσφορά του ΧΑΝΙΑ SPORTFM και της ΠΑΕ Πλατανιάς μέσα από την σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) στέλνετε μήνυμα στο inbox με όνομα επώνυμο και τηλέφωνο η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 16:40 στην εκπομπή της ΝΕΑΣ Τηλεόρασης LET’S BET του Κώστα Νίτσε.