Κλήρωση «αιωνίων» με έντονα παράπονα Ολυμπιακού

Δυσαρέσκειά για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, στην κλήρωση των διαιτητών. Οι διάλογοι και ποιοι σφυρίζουν στο ντέρμπι.

Οι κ.κ. Τανατζής, Πηλοΐδης και Κορομηλάς θα διευθύνουν το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, έκανε λόγο για μαγείρεμα («αυτό είναι… Master Chef», είπε χαρακτηριστικά) προκαλώντας την αντίδραση του μέλους της ΚΕΔ, Κώστα Κορομηλά, που είπε «… μας προσβάλετε».

Υποψήφιοι για τους δύο πρώτους διαιτητές ήταν οι Χριστοδούλου, Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής και Πηλοΐδης και όσοι περίσσεψαν ήταν υποψήφιοι για τον τρίτο διαιτητή με τους Φούφη, Κορομηλά και Καρακατσούνη.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον πρόεδρο της ΚΕΔ αν θεωρεί πως τα σφυρίγματα ήταν σωστά, ενώ έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος για μία τεχνική ποινή στον Γιώργο Μπαρτζώκα κι ένα αντιαθλητικό φάουλ που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, τόνισε πως έκρινε σωστή τη διαιτησία και τις συγκεκριμένες αποφάσεις, καθώς ήταν και παρατηρητής του εν λόγω αγώνα. Ο κ. Σταυρόπουλος ανέφερε πως τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα Ίκαρος-Παναθηναϊκός, κάτι που διέψευσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ. «Δεν μας σέβεστε. Τα βλέπετε όπως θέλετε και δεν πιάνεστε πουθενά», είπε με τη σειρά του ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών. «Μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι και παραδέχομαι πως η ομάδα δεν έπαιξε καλά, αλλά αδικηθήκαμε στο τέλος».

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, παρενέβη και είπε: «Επειδή κάποιος ανήκει στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μπορεί να βρίζει και να μην τιμωρείται; Αν είναι έτσι, να βάλουμε στου κανονισμούς στο τελευταίο λεπτό να μπορεί ο καθένας να βρίζει για να μη κρίνεται το παιχνίδι».

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο εκπρόσωπος του Περιστερίου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό κάνοντας λόγο για διαφορετικά κριτήρια.