Κλειστά στόματα…

Με τεράστια αποθέματα ψυχής,πάθους και μυαλού ο Πλατανιάς πέρασε “αέρα” μέσα από την Αγυιά κλείνοντας τα στόματα όλων αυτών που είχαν τη Χναιώτικη ομάδα ξεγραμμένη πριν καλά καλά εμφανιστεί στο γηπεδο.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι παίκτες του απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο τερέν και όχι στις συνεντεύξεις τύπου και στις δηλώσεις από δω κι από κει…

Γιατί αν μη τι άλλο ο πρωταθλητής χειμώνα αξίζει περισσότερο σεβασμό…

3-2,λοιπόν, και ο Πλατανιάς φιγουράρει ήδη πρώτος στην βαθμολογία στο +3 από την υπερφίαλη Παναχαϊκή και +1 από την Καλλιθέα.Ναζλίδης (2) και Μαραγκουδάκης αποτελείωσαν τους υπερόπτες Πατρινούς που επί 85 λεπτά αντί να παίζουν ποδόσφαιρο διαμαρτυρόταν στον διαιτητή Αμπάρκιολη.

Ναι έκανε λάθη ο ρέφερι.Αρκετά και οι επόπτες του.Εις βάρος της Παναχαϊκής  τα περισσότερα.

Αλλά αν οι τρείς τέσσερεις λανθασμένες υποδείξεις φάουλ  στο χώρο του κέντρου ή μια περίπτωση μη συνέχισης της  προσπάθειας του Ντίνα που έμπαινε στην περιοχή -και ο Αμπάρκιολης γύρισε τη φάση πίσω για φάουλ υπέρ της Παναχαϊκής- έδωσαν την νίκη στον Πλατανιά,τότε οι Πατρινοί πρέπει να ξαναδούν το βίντεο.

Εκεί που θα έβλεπαν ότι έπρεπε να τελειώσουν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς η βουτιά του Κοιλιάρα στο 45′ δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη από τον διαιτητή και με εκείνη που είδε στο πέναλτι του Γκονζάλες θα έχανε το επόμενο παιχνίδι.

Θα έβλεπαν ότι ο Ναζλίδης που φεύγει μόνος του στο 65΄ανακόπτεται με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Και φυσικά θα έβλεπαν ότι η άμυνα τους έχανε τον μπούσουλα κάθε φορά που οι Πλατανιανοί πίεζαν…

Για τους θριαμβευτές αυτή η νίκη αφενός τους γεμίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση κι εφόσον δεν ηττηθούν την ερχόμενη Δευτέρα στη Μυτιλήνη από την Καλλονή,τότε στα τρία εντός έδρας που έχουν στη συνέχεια στο Μάλεμε μπορούν να ολοκληρώσουν την τεράστια αυτή έκπληξη…