Κουκουδάκης: «Η ομάδα με βοήθησε και τη βοήθησα να πάρει το καλύτερο δυνατό»

Ο Ποσειδών Τσικαλαριών βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Στέλιος Κουκουδάκης δε θα συνεχίσει τη νέα χρονιά και σε δηλώσεις του στον Μαρσέλ Κατσάνι είπε πως ήταν τέσσερα όμορφα χρόνια και πως η ομάδα τον βοήθησε, αλλά και τη βοήθησε να πάρει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Μαρσέλ Κατσάνι:

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Ποσειδών: «Ήταν τέσσερα όμορφα χρόνια στην ομάδα αυτή. Θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος και για εμένα και για την ομάδα και από κοινού αποφασίσαμε ότι δε θα συνεχίσουμε τη νέα χρονιά.

Στα χρόνια αυτά έκανα πολλές φιλίες και σαν προπονητής μέσα από τη δουλειά μου, η ομάδα με βοήθησε και τη βοήθησα να πάρει το καλύτερο δυνατό».

Για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιον σύλλογο: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά αν υπάρξει κάποια πρόταση θα τη συζητήσω».

Για την ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, η οποία διεκδικεί την άνοδο στη Γ΄Εθνική: «Έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ και θεωρώ ότι εξαρτάται από τους ίδιους αν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη μία από τις δύο θέσεις που δίνουν την άνοδο. Αν κερδίσουν τον Άρη Ρεθύμνου ή δε χάσουν έχουν πλεονέκτημα».