Κρητικός: «Έχουμε μείνει πίσω για τα πλέι οφ»

Ο ΑΟ Χανιά έχει μείνει πίσω για τα πλέι οφ, σύμφωνα με τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις που οδηγούν εκεί.

Αναλυτικά οι δοιλώσεις του στον ΣΠΟΡFM 94,6:

Το ότι τα Χανιά έχουν μείνει μακριά από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος:

«Έχουμε μείνει πίσω. Ξεκινήσαμε δυνατά και ήμασταν στην πρώτη τριάδα στον πρώτο γύρο. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα που μας άφησαν μακριά από την τριάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Η τέταρτη θέση είναι αρκετά ήρεμη. Μία θέση κάτω από τα πλέι οφ ανόδου και μία πάνω από τα πλέι άουτ. Θέλουμε να αποφύγουμε την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ, με αγώνες Κυριακή-Τετάρτη».

Το πρωτάθλημα της Football League γενικά: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Πέρυσι κάποιες ομάδες είχαν πολλά οικονομικά προβλήματα και υπήρχαν άλλες με μικρές δυνατότητες, ενώ φέτος είναι πιο δυνατός ο ανταγωνισμός. Η ΑΕΚ κάνει τη διαφορά στην κατηγορία είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους. Οι άλλοι είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. Περίμενα να είναι πολύ καλύτερος ο Ηρακλής Ψαχνών που τώρα μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία».

Το ότι έχει αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα του: «Στη Β’ Εθνική οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, οι ομάδες δεν κάνουν μακροπρόθεσμα πλάνα. Υπάρχουν επίσης πολλά οικονομικά προβλήματα και έτσι δεν είναι εύκολο να μείνει κανείς για πολλά χρόνια στην ίδια ομάδα».

Την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού τη διετία 2004-2006: «Δεν πήρα πολλές ευκαιρίες, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς παίκτες μεγάλης κλάσης τότε και είχα και ένα τραυματισμό που με άφησε πίσω».

Το ποια ομάδα είναι η ευχάριστη και ποια η δυσάρεστη έκπληξη της φετινής Super League: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια με ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Ο κ. Αναστασίου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός. Περίμενα καλύτερους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».