Κ. Σκευοφύλαξ: Συνδυάζει πρωταθλητισμό και Πανελληνίες!

Αγωνίζεται στην ομάδα του ΙΝΚΑ όπου κάνει πρωταθλητισμό αλλά φοιτά και στην Τρίτη Λυκείου όπου φέτος θα δώσει Πανελληνίες. Ο λόγος για τον Κώστα Σκευοφύλακα, τον 17χρονο πρώην παίκτη της Κ20 του Πλατανιά που φέτος φοράει τα ερυθρόλευκα του ΙΝΚΑ ο οποίος παραχώρησε μια μίνι-συνέντευξη στο xaniasportfm.gr και μίλησε τόσο για τη νέα του ομάδα αλλά και για το στόχο των Πανελληνίων.
Το Σάββατο παίξατε το ΔΑΑΟΧ και όπως φάνηκε κερδίσατε εύκολα. Πώς ήταν κατά τη γνώμη σου η εικόνα της ομάδας σου;
»Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι όπως αποδείχθηκε αλλά είχε και βαθμολογική σημασία για μας. Είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα. Πιστεύω πώς η ομάδα περιθώρια αρκετής βελτίωσης ακόμα.»
Πώς σου φαίνεται το τοπικό πρωτάθλημα και πώς είναι τα πράγματα στο ΙΝΚΑ;
»Ήρθα στο ΙΝΚΑ φέτος, από τις ακαδημίες του Πλατανιά. ΤΟ ΙΝΚΑ είναι μια οικογένεια που με δέχθηκαν από την πρώτη στιγμή και με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Είναι οργανωμένο σωματείο και οι ιθύνοτες ασχολούνται συνεχώς μαζί μας και με τα θέματα της ομάδος. Όσο για το τοπικό, δεν έχω ακόμα άποψη καθώς στο πρωτάθλημα έχουμε αγωνιστεί μόνο 4 αγωνιστικές. Αυτό που βλέπω έως τώρα είναι πώς η ποιότητα είναι μέτρια.»
Σε αγχώνει το γεγονός ότι η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό;
»Άγχος δεν υπάρχει. Αν με προβληματίζει κάτι είναι ότι λόγω μαθημάτων ίσως δεν ανταπεξέλθω στο 100% μου, λόγω των μαθημάτων.
Φέτος πας Τρίτη Λυκείου, πού έχεις βάλει στόχο να περάσεις;
»Σαν πρώτο στόχο έχω βάλει το παιδαγωγικό και έπειτα σκέφτομαι τη Γυμναστική Ακαδημία. Προσπαθώ να συνδυάσω ποδόσφαιρο και μαθήματα γιατί είναι κρίμα να καταστρέψω τους κόπους και τις θυσίες τόσων χρόνων.»