Λάσπη από μερίδα του Τύπου που μας κάνει πιο δυνατούς

Δηλώσεις τόσο για την Ξάνθη όσο και για δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων που ήθελαν τον προπονητή του Πλατανιά να έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του που του έδινε την δυνατότητα να εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση που αποτελούσε παρελθόν. Επίσης ρωτήθηκε και για την φημολογούμενη πρόταση από ομάδα της Κύπρου όμως με ωραίες «ντρίπλες» απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας.

Για το ματς με την Ξάνθη δήλωσε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, υπάρχει αυτή η αποχή των τριών εβδομάδων, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, θα φανεί την Κυριακή σε τι κατάσταση είμαστε και εμείς και ο αντίπαλος.

Για το αν λειτούργησε αρνητικά ή θετικά η διακοπή για την ομάδα του Πλατανιά είπε ότι είχε και καλά και άσχημα, το καλό ήταν για τα παιδιά που άργησαν να έρθουν στην ομάδα καθώς είχαν μια εβδομάδα επιπλέον να δουλέψουν από την άλλη όμως η ομάδα (του Πλατανιά) είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, βελτιωνόταν παιχνίδι με παιχνίδι, από τον Εργοτέλη και μετά, ιδιαίτερα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και σίγουρα δεν θέλαμε αυτή την διακοπή του πρωταθλήματος. Ότι όμως ισχύει για μας ισχύει και για τις άλλες ομάδες και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα μπούμε την Κυριακή μέσα για να πάρουμε την νίκη.

Το στοιχείο που θα πρέπει να βγάλει η ομάδα για να κερδίσει θα πρέπει να είναι η ενέργεια και η αποφασιστικότητα, καθοριστικής σημασίας θα είναι οι επιλογές που θα έχουμε στο επιθετικό τρίτο και η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων καθώς καθοριστικής σημασίας θα είναι και η άμυνα που θα καταφέρουμε να κάνουμε στο δικό μας μισό απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις.

Για τα όσα γράφονται για αυτόν από μερίδα Τύπου στην Αθήνα δήλωσε…δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε..