Λειτουργικά και τα δυο ΑΦΜ των ΠΑΕ…

Greek Prime Minister Alexis Tsipras gestures as he leaves an EU summit in Brussels on Friday, June 26, 2015. EU leaders, in a second day of meetings, discussed migration, the Greek bailout and European defense. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Δια χειλέων του ίδιου του πρωθυπουργού οι ομάδες που υποβιβάζονται και επιστρέφουν -όποτε επιστρέψουν-σε καθεστώς ΠΑΕ θα μπορούν να χρησιμοποιούν είτε το παλιό ΑΦΜ τους με τα όποια χρέη,είτε νέο αλλά με αντίτιμο…

Όπως ανέφερε στο thebest.gr έκανε γνωστό ότι οι ομάδες που θα υποβιβάζονται θα καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε παλιό ή νέο ΑΦΜ αλλά με ένα αντίτιμο, επιλογή που θα μπορούν να κάνουν μέχρι δύο φορές.

«Μια ομάδα που ήταν ΠΑΕ, έγινε Ερασιτεχνική λόγω υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική και ξαναγίνεται ΠΑΕ (ανεβαίνοντας εκ νέου στην Β΄Εθνική) θα έχει το περιθώριο να επιλέξει αν θα διατηρήσει το παλιό ΑΦΜ (και άρα θα την ακολουθούν τα παλιά χρέη) ή θα ανοίξει νέο ΑΦΜ οπότε δεν θα την ακολουθούν τα παλιά χρέη τα οποία θα συνεχίσουν να βαραίνουν την παλιά ΠΑΕ. Αυτό θα μπορεί να συμβεί έως δύο φορές…», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Αν τελικά ισχύσουν όλα τα παραπάνω είναι πλέον του σίγουρου ότι οι Νέοι Πανιώνιοι θα επανέλθουν στη μόδα…