Μάνος Σπυριδάκης

Home » Blogbusters » Μάνος Σπυριδάκης

Τότε το ημερολόγιο σημάδευε την 20η Νοεμβρίου του 2012 και η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωνε επίσημα την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στη θέση του αποχωρήσαντα Γιάννη Χατζηνικολάου. Τώρα, η ημερομηνία θα είναι η 10η Φεβρουαρίου 2014. Τότε, ο (ανεπίσημος) λόγος της αλλαγής ήταν η πειθαρχία στα αποδυτήρια και όχι τόσο η συγκομιδή. Τώρα είναι και τα δυο. Τότε το επόμενο παιχνίδι … Read More »

Πάμε ,λοιπόν, μουντιάλ… Αυτό που ελπίζαμε και κακά τα ψέματα έγινε πεποίθηση πια μετά και την κλήρωση ,έγινε πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι το άρθρο του Κώστα από κάτω με έβαλε σε σκέψεις… Πράγματι, οι καιροί είναι χαλεποί.Πράγματι , οι μισθοί (όταν υπάρχουν) δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου για να παρακολουθήσει … Read More »

Επιτέλους,τέλος για τον Πλατανιά.Στην έδρα που τείνει να γίνει το φάρμακο για τα δύσκολα , η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έσπασε και το φετινό ρόδι των νικών.. Χωρίς να είναι καλός στο μεγαλύτερο διάστημα , αυτήν , τουλάχιστον τη φορά δεν κατέρρευσε μετά την ισοφάριση του Ουντότζι και με λυτρωτή τον άνθρωπο που το ήθελε περισσότερο από όλους και για … Read More »

Ελάχιστα λόγια λόγω αηδίας…Αύριο που θα ηρεμήσω ίσως γράψω περισσότερα… Αμπαρκέλλου: Υβρίδιο που ενδημεί κυρίως στην Ελλάδα. Μπορείς να το συναντήσεις και με άλλες ονομασίες σε όλα γήπεδα ανεξαρτήτου κατηγορίας. Προτιμά τα κόκκινα αλλά μπορεί να προσαρμοστεί άνετα σε κάθε χρώμα ανάλογα τις εποχές. Δηλώνει αμέτοχο και είναι πάντα ο πρωταγωνιστής. Δεν βλέπει, δεν ακούει κατά παραγγελία. Και βλέπει και … Read More »

Μιλώντας το καλοκαίρι με συναδέλφους αναρωτιόμασταν τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο ΑΟΧ στην Football league.Ήταν η εποχή που τα διοικητικά βρισκόταν σε εξέλιξη και παρ΄όλα αυτά τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών είχαν ήδη ανακοινωθεί. Για να πω την αλήθεια , έχοντας την εμπειρία πολλών παλαιοτέρων ετών στα του ΑΟΧ ήξερα, ότι όταν η Χανιώτικη ομάδα βρισκόταν στα πάνω της,   … Read More »

Πέρσι τέτοια εποχή ο νεοφώτιστος στη Superleague Πλατανιάς έκανε ονειρεμένη αρχή φιγουράροντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, το γήπεδο Περιβολίων γέμιζε σε όλα τα παιχνίδια από γνωστούς και αγνώστους και γενικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατούσε ικανοποίηση για όλα αυτά που συνέβαιναν. Αντίθετα, στον ευρισκόμενο στην (τότε ονομαζόμενη) Football League 2 Αθλητικό Όμιλο Χανιά κυριαρχούσε ο εκνευρισμός (κυρίως για το θέμα … Read More »

Ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι και πάλι εδώ.Μετά από πολλά χρόνια ο φίλος του ΑΟΧ μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι οι εποχές όπου ο ΑΟΧ βολόδερνε στα τοπικά και περιφερειακά γήπεδα περνούν ανεπιστρεπτί. Και αν όλοι θεωρούσαν ότι ο αγώνας κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τη περσινή φιναλίστ του θεσμού θα ήταν το κρισιμότερο και … Read More »

Μπορεί  μια ήττα να είναι καλύτερη από την ισοπαλία; Θεωρώ ότι μπορεί.Και απόδειξη αυτού η πρώτη φετινή ήττα του Πλατανιά στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε εξαιτίας (ή χάρις) την σπουδαία ποδοσφαιρική ευφυΐα του πολύπειρου Βούκιτς. Όταν όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ (και ο Στέφενς) είχαν μπλοκάρει από την εξαιρετική τακτική του Ουζουνίδη και την απόλυτη εφαρμογή … Read More »

Πέρασε κι αυτό.Ευτυχώς για να είμαστε ειλικρινείς.Ειδικά το πρώτο ημίχρονο των Περιβολίων διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες  να το κερδίσει τον τίτλο του χειρότερου ποδοσφαιρικού θεάματος της φετινής Superleague. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που οι αρνούμενοι να πληρώσουν ένα ολόκληρο μεροκάματο να μειδιούν  πονηρά απολαμβάνοντας τον καφέ των δυο ευρώ σε κάποια καφετέρια της πόλης. Ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό λοιπόν-τον πελάτη … Read More »

Η “λευκή” ισοπαλία στο Ηράκλειο σίγουρα δεν παύει να αποτελεί ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ουζουνίδη.Το no goal της άμυνας του επίσης.Η εμφάνιση του Γεωργαλλίδη ένα τρίτο. Αρκούν, όμως; Σίγουρα, όχι. Τρεις ισοπαλίες στα τρία πρώτα παιχνίδια είναι μια συγκομιδή που ούτε κλαίει αλλά ούτε και γελάει.Παραμένει ζητούμενο η νίκη, μια νίκη που στα δυο επόμενα παιχνίδια (Παναθηναϊκό … Read More »