«Μάχες» στην προπόνηση (pic)

Με την προπόνηση της Πέμπτης (14/2) η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά φτάνει σιγά, σιγά στο τέλος της, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Γλυφάδα, την Κυριακή (17/2).

Σωστές μάχες έδωσαν οι παίκτες του ΑΟΧ στην βροχερή  προπόνηση της Πέμπτης με αποτέλεσμα μάλιστα ο Βασίλης Γωνιωτάκης σε μία κόντρα με τον Σωτήρη Παπαζούδη να χτυπήσει στο πόδι και να αποχωρήσει κουτσαίνοντας, ωστόσο, δεν είναι κάτι σοβαρό με τον έμπειρο επιθετικό να υπολογίζεται κανονικά για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Κανονικά στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Κώστας Ταταράκης που τον ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό του και δείχνει να είναι πολύ καλύτερα ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στην αποστολή, εκεί όπου θα είναι, όπως όλα δείχνουν ο Στέλλιος Μπαξέβανης.

Ο μόνος που απουσίαζε με προγραμματισμένη άδεια ήταν ο Βαγγέλης Κόνιαρης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα λόγω της εξεταστικής στην σχολή του.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας, Μουράτ Σεροπιάν, μας «ομολόγησε» πως μετά το παιχνίδι με την Γλυφάδα επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία συνέντευξη τύπου όπου θα γίνει ένας απολογισμός του πρώτου γύρου, ενώ, θα συζητηθούν και τα γεγονότα που πήραν μέρος μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.