Μαλτέζος: Ο προπονητής χειρίζεται τις μεταγραφές

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Βασίλη Φουντουλάκη φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων Λάμπρος Μαλτέζος ο οποίος μίλησε για την περσινή χρονιά αλλά και για τα τωρινά σχέδια της ομάδος. Ένα απο τα σημεία στα οποία στάθηκε ήταν οι μεταγραφές, για τον Ανιέτε είπε δεν υπήρξε ποτέ κάτι ενώ επιβεβαίωσε και το τέλος του Κώστα Καζναφέρη όπως σας είχαμε ενημερώσει απο το Σάββατο (ΕΔΩ).

Για το πότε θα γίνουν οι μεταγραφές έδωσε ένα χρονικό πλάνο καθώς μέσα στο επόμενο 15νθήμερο αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα (4-6 μεταγραφές) όμως όλα είναι θέμα καθαρά προπονητή καθώς αυτός χειρίζεται εξ’ ολοκλήρου τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά  μίλησε και για την προετοιμασία και επιβεβαίωσε (το ρεπορτάζ 03/06)  ότι θα γίνει στο Καρπενήσι στα μέσα του Ιουλίου (ΕΔΩ) χωρίς όμως να πει το όνομα του ξενοδοχείου.

Αναφέρθηκε επίσης και στα διαρκείας και υποσχέθηκε λιγότερα “εμφράγματα” φέτος καθώς όλοι προσμένουν μια παραμονή που θα επιτευχθεί πιο γρήγορα.