Μετά τον Γιαννουλάκη και ο Ούτας εκτός παράταξης Βούρβαχη-Παραίτηση με αιχμές

Μετά τον Γιάννη Γιανουλάκη ένα ακόμα μέλος από την παράταξη του Γιώργου Βούρβαχη δήλωσε την παραίτηση του, ο λόγος για τον Δημήτρη Ούτα ο οποίος με την σειρά του στην επιστολή του αφήνοντας και αυτός αιχμές. Κοινός παρονομαστής και στις δυο τελευταίες παραιτήσεις το γεγονός ότι τόσο ο Γιάννης Γιαννουλάκης όσο και ο Δημήτρης Ούτας συνδέονται με την διαιτησία καθώς οι γιοί τους “σφυρίζουν” χρόνια στα γήπεδα του τοπικού.

Αναλυτικά

«Μετά από 3,5 χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την Ε.Π.Σ.Χανίων έστω και σαν αναπληρωματικό μέλος της νυν διοίκησης, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την παράταξη του κ. Βούρβαχη. Οι λόγοι είναι καθαρά ηθικοί, που έχουν να κάνουν με λόγους συμπεριφοράς. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω που επιθυμούσε ο πρόεδρος της ο κύριος Βούρβαχης.

Η αξιοπρέπεια μου,  οι αρχές μου και το ήθος μου έρχονται σε σύγκρουση με τέτοιες απολυταρχικές λογικές. Θεωρώ ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (αν και δεν έχει πτυχίο Α.Ε.Ι) έχει το κύρος, την εντιμότητα και τη διάθεση να κάνει πράξη όλα όσα ευαγγελίζεται, δηλαδή την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει εδώ και πολλά χρόνια.

Δηλώνω ότι θα συμπορευτώ με τον Στέλιο Βαρουξάκη, ως απλός στρατιώτης, χωρίς να επιθυμώ κανένα αξίωμα, καμία διοικητική θέση, παρά μόνο την πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Υ.Γ Εάν ορισμένοι θεωρούν ότι ο σεβασμός και η εκτίμηση αποτελούν αδυναμία τότε πλανώνται.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ούτας»