Μετακομίζει στη Μοναχή Ελιά!

Ο αγώνας με την Προοδευτική θα είναι ο τελευταίος φετινός που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων όπως αποφάσισε η διοίκηση του ΑΟΧ στο συμβούλιο της Πέμπτης.

Από το μεθεπόμενο παιχνίδι (με την Κόρινθο)αποφασίστηκε η ομάδα να μεταφερθεί στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς όπου και θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν.

Σε ένα συμβούλιο που υπήρξαν και διαφορετικές απόψεις (παραμονή στο Στάδιο-Μουρνιές) τελικά επικράτησε η άποψη της μεταφοράς της έδρας καθώς τα συνεχόμενα μη θετικά εντός έδρας αποτελέσματα ,σύμφωνα με κάποιους συμβούλους αλλά και το προπονητικό τιμ οφείλεται εν πολλοίς και στη κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.Παράλληλα, βέβαια, η γενικότερη θλιβερή εικόνα των κερκίδων και γενικότερα του περιβάλλοντος χώρου του Εθνικού σταδίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι της ομάδας που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες επικρατούν στο στάδιο.

Η επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ μας ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Χανια:

“Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και λαμβάνοντας υπ’όψη την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Εθνικού Σταδίου Χανίων προσανατολίζεται στην μεταφορά της έδρας της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.  “