Μετράει αντίστροφα για Καρπενήσι

Αντίστροφα μετράνε στο στρατόπεδο του Πλατανιά για την αναχώρηση στο Καρπενήσι καθώς την Τετάρτη η ομάδα φεύγει με σκοπό να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Μεταγραφικά όπως μας έχουν συνηθίσει τηρείται σιγή ιχθύος και το μόνο που αλιεύσαμε ήταν ότι η ομάδα θα κάνει 2-3 μεταγραφές μέχρι να φύγει για Καρπενήσι. Έστω και έτσι εμείς σας μεταφέρουμε την τελευταία ενημέρωση από τις προπονήσεις στο Μάλεμε και περιμένουμε.

η επίσημη ενημέρωση

Ασκήσεις με μπάλα, που στόχο έχουν τόσο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όσο και τη μυϊκή ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών περιελάμβαναν οι δύο προπονήσεις (χθες αργά το απόγευμα και σήμερα το πρωί), που πραγματοποιήθηκαν στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι, σε μέρος των προπονήσεων, ο Τέτε, η κατάσταση του οποίου βελτιώνεται.

Σημειώνεται ότι αύριο, Δευτέρα, και μεθαύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στο Μάλεμε, ενώ το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.