Με Βερόν η αποστολή του Κισσαμικού

Με τον Ματίας Βερόν για πρώτη φορά στην αποστολή ο Κισσαμικός, την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του Μάλεμε θα υποδεχτεί τον Αστέρα Βάρης. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλει να αφήσει πίσω του την κακή παρένθεση του κυπέλλου και να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα είναι αήττητη έχοντας όμως μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Για το ματς δηλώσεις έκανε ο Σπύρος Μπαξεβάνος πριν την προπόνηση της Παρασκευής

«Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που θέλουμε να το κερδίσουμε. Έχουμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο πιστεύω να συνεχίσουμε τη βαθμολογική συγκομιδή στο  πρωτάθλημα. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης τώρα την Κυριακή το πρώτο. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο.  Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε  ότι υπήρχε μία κακή παρένθεση στο κύπελλο. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία απουσία. Κι εγώ δυσκολεύομαι να αποφασίσω για την δεκαοχτάδα, αλλά σημασία έχει ότι τους έχω όλους ετοιμοπόλεμους. Πιστεύω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Η επίσημη ενημέρωση και η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/10) η προετοιμασία της ομάδας μας, για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης (12/10, 15:00).
Στην αποστολή ο Σπύρος Μπαξεβάνος συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βερόν, Βιδάλης, Βλάχος, Καρβουνιάρης, Κιπτίου, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Λαζαρίδης, Λώττας, Μποτωνάκης, Πασιαλής, Πέντσας, Πετράκης, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης, Σπαθάρας, Στεφανίδης, Τσερκέζος, Τσικουδάκης.