Με δεκαπέντε παίκτες στον Εθνικό για τη νίκη | XANIA SPORT FM

Σε μία ακόμα νίκη προσβλέπει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) θα παίξει με τον Εθνικό στον Πειραιά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η Χανιώτικη ομάδα, οι προπονήσεις της οποίας πραγματοποιούνται με τεράστια προβλήματα τις τελευταίες ημέρες λόγω της μη λειτουργίας της 50άρας πισίνας του κολυμβητηρίου Χανίων, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών της κατακτώντας την 5η της νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ. ANEKLINES, Μάκη Βολτυράκη:

«Θεωρώ ότι φυσιολογικά θα είμαστε εμείς οι νικητές. Αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, η νίκη θα είναι δική μας. Αυτό που μας προβληματίζει βαθύτατα βέβαια είναι ότι συνεχίζουμε να προπονούμαστε στην μικρή πισίνα, κατά συνέπεια οι προπονήσεις μας είναι ελλιπείς. Δυστυχώς, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε όσο περνάει ο καιρός θα προπονούμαστε και λιγότερο. Παρόλα αυτά, ο Εθνικός δεν είναι τόσο δυνατός και νομίζω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αν μας βοηθήσει το παιχνίδι, θα δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν και οι μικροί που θα έχουμε στη διάθεσή μας»…

Στην διάθεση του Χανιώτη τεχνικού βρίσκονται 15 παίκτες που είναι οι εξής:

Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Χαριτάκης, Μπατάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Μπαριωτάκης, Σάμπο, Δερμιτζάκης, Ντούλος, Αυγουστιανάκης, Σολανάκης, Μαζοκοπάκης, Φωκάς και Λειψάκης.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16.30 με διαιτητές τους κυρίους Δαμιανάκη και Καρκαντελίδη.