“Μια χούφτα ανεγκέφαλοι…”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως, μετά την λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το σοβαρό τραυματισμό του φίλαθλου της ιστορικής ομάδας του Εθνικού. Δυστυχώς ένα μεμονωμένο περιστατικό ήταν αρκετό για να χαλάσει την όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού.

Επίσης ήταν αρκετό να αμαυρώσει την προσπάθεια όλων εμάς που ανιδιοτελώς υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό των ποδοσφαιριστών της ομάδας και κυρίως την ιστορία του συλλόγου μας. Μία ‘χούφτα’ ανεγκέφαλων που θέλουν να ονομάζονται ‘φίλαθλοι’, δεν εκπροσωπούν το ύφος και το ήθος του συλλόγου μας. Καταδικάζουμε τις πράξεις τους και καλούμε τους υγιείς φιλάθλους κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να απομονώσουμε όλους αυτούς που με τέτοιες πράξεις προσβάλλουν τον σύλλογο.  

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή απο το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα (αστυνομία, τηλεοπτικές κάμερες κ.λ.π.) προκειμένου από εδώ και στο εξής να διασφαλίσει τις καταλληλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας, κάνοντας γνωστό ότι τέτοιους φίλαθλους δέν τους έχει ανάγκη και φυσικά η ομάδα μας δεν τους χρειάζεται.