Μια ώρα νωρίτερα ο Πλατανιάς | XANIA SPORT FM

Η Football League ανακοίνωσε την Τρίτη (01/11) το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του Φωκικού – Επανομής και του Αγροτικού Αστέρα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε τον αγώνα Φωκικός – Αναγέννησης Επανομής, γιατί οι δύο ομάδες έχουν πάρει προθεσμία μετατροπής σε ΠΑΕ, ενώ δεν ορίστηκε και ο αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, γιατί δεν είχε φτάσει καθαρογραμμένη η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την αθώωση των «πράσινων». Φυσικά, δεν διεξάγεται και το ματς Ομάδα Α’ – Ομάδα Β’, αφού εκκρεμούν οι αποφάσεις στις εφέσεις που έχουν καταθέσει η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/11 (19:00 ΟΤΕ TV)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

KYΡΙΑΚΗ 09/11

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 14.00

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15:00

ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 15:00

ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/11 19.00(ΟΤΕ TV)

ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ

Η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να προσθέσει την Τετάρτη (02/11) στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και την αναμέτρηση Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αγροτικός Αστέρας.

Η Football League όταν το μεσημέρι της Τρίτης (01/11) ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής δεν είχε παραλάβει καθαρογραμμένη την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία ο Αγροτικός Αστέρας αθωώθηκε και παρέμεινε στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό δεν όρισε την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η απόφαση, λοιπόν, θα φτάσει την Τετάρτη (02/11) στη διοργανώτρια και έτσι ο αγώνας Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αγροτικός Αστέρας θα οριστεί για την Κυριακή (06/11).