Μιχαλήτσος: «Το παιχνίδι τέλειωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα»

Στην αποβολή του Γιαννιώτα στάθηκε κυρίως ο Γιάννης Μιχαλήτσος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 2-0 του Άρη από τον Πλατανιά, με χαρακτηριστική ατάκα: «Το παιχνίδι τέλειωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα».

Ο προπονητής του Άρη, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πλατανιά στο πρώτο μέρος, αλλά πρόσθεσε ότι η αποβολή ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και άδικη.  Επιπλέον τόνισε ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν πλέον περιθώρια για άλλες απώλειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μιχαλήτσος:

«Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε μια μέτρια εμφάνιση. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος γιατί έκανε μία-δύο φάσεις παραπάνω από εμάς. Το ματς ωστόσο τελείωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα. Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι πίσω στο σκορ να μένεις με έναν παίκτη λιγότερο. Η αποβολή ήταν καθοριστική και άδικη κατά τη γνώμη μου. Από εκεί και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν ο διαιτητής δεν έδινε κόκκινη κάρτα στον Γιαννιώτα και παίζαμε 11 εναντίον 11», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τη συνέχεια, είπε: «Πλέον τα παιχνίδια που μένουν δεν είναι τόσα πολλά και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι καλή, όμως πρέπει να ανακάμψουμε. Ο παίκτης μας σήμερα έδωσε το δικαίωμα στο διαιτητή και αυτός το εκμεταλλεύτηκε, χωρίς να τίθεται φάση αποβολής. Στη συνέχεια δεν πρέπει να δώσουμε ξανά το δικαίωμα σε κανέναν να μας εκμεταλλεύεται».