Μοίρασε πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Super League οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλες οι ομάδες τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:  συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

H κάτωθι απόφαση αφορά τη 16η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ17, 15η αγωνιστική

Α) Λεβαδειακός Κ17, Κουτσουμπας Λ. (ποδοσφαιριστής): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Λ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (7η κίτρινη)  με την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  βάσει της υπ΄ αριθμ. 2/10-1-2013 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: Επιβάλλει στην ομάδα  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κ-17 την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Λ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ την ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

*ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΜΑΧΟ (Ποδοσφαιριστή): «Κατόπιν της από 20-7-2012 καταγγελίας της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής Εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε συνδυασμό και με την υπ’ αριθ. 368/2012 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 10-1-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων». Απορρίπτει ως αβάσιμη την καταγγελία.