Μπαξεβάνος: «Σήμερα αυτά τα παιδιά μας κάνανε περήφανους όλους»

Ο Κισσαμικός με την εμφάνιση που έκανε επί της Λάρισα-παρά την ήττα με 1-0- έκανε περήφανο τον προπονητή του, Σπύρο Μπαξεβάνο και την περιοχή που εκπροσωπούνε, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς της χανιώτικης ομάδας.

«Η ομάδα μας έχει ένα σλόγκαν “Κισσαμικός σύλλογος περήφανος ποδοσφαιρικός” σήμερα αυτά τα παιδιά μας κάνανε περήφανους όλους. Και σε μένα αλλά και σε όλη την περιοχή απέναντι σε μία ιστορική ομάδα που θα έπρεπε να είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία, τόνισε αρχικά ο κ. Μπαξεβάνος.

Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς δίχως πίεση, οι αντίπαλοι θα την είχαν και το ξέραμε αυτό. Ουσιαστικά εμείς παίζαμε χωρίς άγχος, αντίθετα η ΑΕΛ αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι δίχως αύριο. Ήταν ένα παιχνίδι που κέρδισε η ΑΕΛ, θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω και ένα βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας ήταν η παραμονή και εμείς ψάχνουμε το κίνητρο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σε ένα τέτοιο γήπεδο με ένα τέτοιο κόσμο πως να μην το πετύχεις αυτό. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους», πρόσθεσε κλείνοντας ο Έλληνας τεχνικός.