Μπεθάνης:”Δεν αντέχω άλλο…”

Το βράδυ της Τρίτης, ο Παναγιώτης Μπεθάνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκφράζοντας την πίκρα του για το ότι δεν θα κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε. ”Μέτα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, είμαι πεπεισμένος ότι δεν μπορώ να βοηθήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι έδωσα μια υπόσχεση που δεν θα μπορέσω να κρατήσω. Ελπίζω τα παιδιά να τελειώσουν τη χρονιά με πείσμα και πιστή. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, απλά φάνηκε ότι είμαι άσχετος”, αναφέρει στη δήλωσή του ο Μπεθάνης.

Ο Γιάννης Καντάς έκανε στην “Κορινθία Sports” τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Κόρινθο. Το πρωί της Τρίτης άλλωστε, μερίδα των οπαδών τον αποδοκίμασε, κατηγορώντας τον ουσιαστικά, για εκβιασμό, με αφορμή το θέμα της προσφυγής του, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ.

“Δικαιολογώ οποιαδήποτε αντίδραση από τον κόσμο, γιατί δεν γνωρίζουν σχέσεις μου με οικογένεια Μπεθάνη και προσωπικά με τον Πάνο”, ήταν το σχόλιο του Καντά, ο οποίος δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως το ζητούμενο είναι να βρει η ομάδα την ηρεμία της εν όψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με τον Φωστήρα.

“Μοναδικός στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στη Β’ Εθνική”, πρόσθεσε ακόμη ο προπονητής που τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Πάνο Μπεθάνη, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του.