Μπορούσε περισσότερα από πέντε…

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά επιβλήθηκε με 5-0 του Ολυμπιακού Καμινίων, για την 9η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής του γυναικείου πρωταθλήματος, ωστόσο, η χανιώτικη ομάδα, που δεν απειλήθηκε καθόλου, θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ ακόμα περισσότερο.

Για ακόμα ένα ματς τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια όμως το σκορ σταμάτησε στο 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί το ντεμπούτο με την ομάδα του ΑΟ Χανιά της 13χρονης, Καλογεροπούλου, προερχόμενη από τις ακαδημίες της ομάδας. Μάλιστα, η Καλογεροπούλου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας έτσι και την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΟΧ.

Μόλις στο 4΄ η Γιαννούτσου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε την αντίπαλο τερματοφύλακα, Μουργιάνου, που αν και ακούμπη σε την μπάλα αυτή κατέληξη στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα, κάνωνατας το 1-0 για τον ΑΟΧ.

Στο 29΄ήρθε η σειρά της Μανωλίτση να σκοράρει με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από σέντρα της Σαρρή και να κάνει το 2-0. Στο 38΄η Γιαννούτσου έχασε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ καθώς η μπάλα μετά από το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι, ενώ, το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, διαμορφώθηκε στο 45΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Γιαννούτσου, η μπάλα που είχε πολλά φάλτσα πέρασε κάτω από τα πόδια των αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Δημητριάδη, που είχε αστοχήσει σε τρία τετ α τετ στο  πρώτο ημίχρονο, νίκησε, τελικά, την Μουργιάνου στο 48’, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Γιαννούτσου, με κοντινό πλασέ κάνοντας το 4-0.

Το πέμπτο γκολ ήρθε μετά από μία έμπνευση του Μάνου Βεργανελάκη να ανεβάσει την Γκουσγκούνη από μπακ σε χαφ, γυρίζοντας πίσω την Στεφανουδάκη, που είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες ώστε να χριστεί σκόρερ. Η Γιαννούτσου στο 72΄έβγαλε μία υπέροχη κάθετη πάσα στην Γκουσγκούνη και αυτή με ψύχραιμο πλασέ νίκησε την Μουργιάνου πραγματοποιώντας το τελικό 5-0. Η Γκουσγκούνη η οποία στο 88΄λίγο ήθελε να πετύχει ακόμα ένα γκολ αφού μετά από μία σέντρα-σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε στην «ρίζα» του δοκαριού, ενώ, η Γιαννούτσου που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Φάσεις-Γκολ

3΄Σουτ τη Δημητριάδη μέσα από την μικρή περιοχή  μπλοκάρει η Μουργιάνου
ΓΚΟΛ 1-0 Σουτ έξω από την περιοχή της Γιαννούτσου η μπάλα πάνω Μουργιάνου που δεν μπορεί να μπλοκάρει κτυπάει στο δοκάρι και μπαίνει στα δίχτυα. 6΄Κεφαλιά της Άμπου-ΚΑΑΦ στα χέρια της Γιακουμάκη 8΄Η Μανωλίτση πασάρει στη Γιαννούτσου σουτ της τελευταίας λίγο άουτ 12΄ Σέντρα της Μαυροματίδη, σουτ στην κίνηση από την Μανωλίτση λίγο άουτ 15΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ της Σαρρή λίγο άουτ 23΄Σέντρα της Σαρρή, η Δημητριάδη το σουτ στην Μουργιάνου η μπάλα

29΄ΓΚΟΛ 2-0 Η Μανωλίτση με όμορφο πλασέ μετά από σέντρα της Σαρρή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

35΄Όμορφο γύρισμα της Μανωλίτση η Σέρβου διώχνει προ της Δημητριάδη 37΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ της Ζντράβκοβιτς μπλοκάρει η Μουργιάνου 38΄Σουτ της Γιαννούτσου στο δοκάρι η μπάλα 39΄Σουτ της Δημητριάδη μέσα από την μικρή περιοχή στα χέρια της Μουργιάνου 41΄Σέντρα της Σαρρή, σουτ της Μαυροματίδη πάνω στην γραμμή του τέρματος απομακρύνει η Μινιρδιτσάνη 44΄Σουτ της Σαρρή απομακρύνει σε κόρνερ η Σέρβου

45΄ΓΚΟΛ 3-0 Απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Γιαννούτσου η μπάλα παίρνει φάλτσο περνάει κάτω από τα πόδια της Τσατσούρη και καταλήγει στα δίχτυα.

47΄Σουτ της Σαρρή μέσα από την μικρή περιοχή μπλοκάρει η Μουργιάνου

48΄ΓΚΟΛ 4-0 Εκτέλεση κόρνερ της Γιαννούτσου όμορφο πλασέ της Δημητριάδη και η μπάλα στα δίχτυα

51΄Σουτ Ζντράβκοβιτς  έξω από την περιοχή μπλοκάρει η Μουργιάνου 53΄Κάθετι πάσα της Τικοπούλου  πριν την Λιαπάτη μπλοκάρει η Γιακουμάκη 55΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ της Ζντράβκοβιτς λίγο άουτ 56΄Σουτ μέσα από την μικρή περιοχή της Δημητριάδη μπλοκάρει η Μουργιάνου 68΄Σουτ έξω από την περιοχή της Μαυροματίδη μπλοκάρει η Μουργιάνου

72΄ΓΚΟΛ 5-0 Έξυπνη κάθετη πάσα της Γιαννούτσου στην Γκουσγκούνη και αυτή με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία της Μουργιάνου

75΄Εκτέλεση κόρνερ της Παπαδοπούλου Χ. κεφαλιά της Λιαπάτη λίγο άουτ 88΄Σέντρα σουτ της Γκουσγκούνη στο δοκάρι η μπάλα

90΄Σουτ Ζντράβκοβιτς δύσκολη απόκρουση της Μουργιάνου

ΑΟ Χανιά: Γιακουμάκη (84΄Τσαρτσαράκη), Νάνου (58΄ Καλογεροπούλου), Στεφανουδάκη, Γκουσγκούνη, Μπραουδάκη (76΄Μασούρη), Σαρρή, Ζντράβκοβιτς, Μαυροματίδη, Δημητριάδη, Γιαννούτσου, Μανωλίτση.

Ολυμπιακός Καμινίων: Μουργιάνου, Χρυσάνθου, Τσατσούρη, Σέρβου (73΄Πολιουδάκη), Τικοπούλου, Λιαπάτη, Παπαδοπούλου Χ., Μινιρδιτσάνη, Ζαβογιάννη (73΄ Σαπλαούρα), Καστανιά, Αμπού-ΚΑΑΦ.