«Μόνο το γκολ μας έλειπε»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, τονίζοντας πως έλειπε μόνο στο γκολ στην ομάδα του, στην τοποθέτησή του για το ματς με τον Ιωνικό, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Για το παιχνίδι:

«Εμείς ερχόμασταν από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τον Πανελευσινιακό στην έδρα μας. Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια, απέναντι πάλι σε μία καλή ομάδα, όπως ήταν ο Ιωνικός. Με τέτοιες ομάδες, που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, νομίζω ότι δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και την προσπάθεια που έκαναν, παρά τις συνθήκες που συναντήσαμε στο παιχνίδι. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήμασταν λίγο νευρικοί, αλλά από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δείξαμε ότι πραγματικά μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Μπορούσαμε να το χάσουμε αλλά και να το κερδίσουμε κιόλας. Είχαμε πολύ καλές στιγμές. Νομίζω ότι μόνο το γκολ μας έλειπε, για να επιβραβευτεί αυτή η προσπάθεια των παιδιών και από ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη».

Για το αν η ομάδα με τις εμφανίσεις της με Πανελευσινιακό και Ιωνικό έδειξε ότι άξιζε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα:

«Κι εγώ το είπα ότι αδικούμε τον εαυτό μας. Το ξέρουμε ότι δυσκολευόμαστε από ομάδες, που ειδικά στην έδρα μας έρχονται και κλείνονται στο μισό γήπεδο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο η οργάνωση, η ανάπτυξη, η διάσπαση μιας άμυνας, που παίζει στο δικό της μισό γήπεδο. Εκεί έχουμε έναν προβληματισμό όντως. Ομάδες οι οποίες έρχονται και προσπαθούν να παίξουν κι αυτές ποδόσφαιρο εκεί δείχνουμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας».