Νέος τραυματισμός για Ολιμπά

Ο Κέβιν Ολιμπά είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις την προηγούμενη Πέμπτη και δεν προπονήθηκε τις επόμενες ημέρες, χτες πάντως την ίδια ώρα που υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό ο ίδιος μαζί με τους Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς και Τζίλβαν έκανε προπόνηση καθώς έχουν χάσει έδαφος. Η ατυχία όμως έκανε την εμφάνιση της και ο τερματοφύλακας υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου γεγονός που θα τον αφήσει εκτός όλο τον Σεπτέμβριο. Σίγουρα όταν ο Γιάννης Χριστόπουλος έδινε το οκ για την απόκτηση του δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και η εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη (φώτο) δεν θα είναι η μοναδική για τον πορτιέρο καθώς οι δυο συνεχόμενοι τραυματισμοί του τον αφήνουν πίσω και σε θέμα φυσική κατάστασης.

η επίσημη ενημέρωση

Νέα ατυχία για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Κέβιν Ολιμπά, ο οποίος τραυματίστηκε χθες (υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου), κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης (στην οποία συμμετείχαν, ακόμη, οι Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς και Τζίλβαν) και αναμένεται, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, να μείνει εκτός προπονήσεων για χρονικό διάστημα από δεκαπέντε ημέρες έως τρεις εβδομάδες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολιμπά είχε έναν μικροτραυματισμό και την προηγούμενη εβδομάδα, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί για τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.
Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν διπλές προπονήσεις χθες και σήμερα προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, με δεδομένο ότι εντάχθηκαν αργότερα στο δυναμικό της ομάδας μας.
Ρεπό είχαν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί – απόγευμα, στο Μάλεμε.