Νέο πρόβλημα με Μενδρινό

Το διήμερο ρεπό ήταν το “δώρο” του κ.Παράσχου προς τους παίκτες της ομάδας του Πλατανιά για την εκτός έδρας νίκη στη Βέροια. Από σήμερα όμως, όλοι στον σύλλογο επανήλθαν σε ρυθμούς προπονήσεων, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Περιβόλια στις 3/4/2016 (19.00).

Η ομάδας βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας ήδη πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η γρήγορη παραμονή στη Super League και πλέον στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σκοπός της είναι να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής 10 εναντίον 10, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Από την προπόνηση απουσιάζουν ο Κουλιμπαλί και ο Σελίν που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ο Μενδρινός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά αποχώρησε πριν το τέλος εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους είχε ο Ράμος.