Νέο συμβόλαιο με τον Πλατανιά υπογράφει ο Παράσχος

ΠΑΕ Πλατανιάς και Γιώργος Παράσχος θα πορευτούν κατά τα φαινόμενα μαζί και τη νέα σεζόν. Η ανανέωση του συμβολαίου του Μακεδόνα τεχνικού είναι ζήτημα χρόνου. Σε τρία ματς γράφει… ιστορία στην ομάδα των Χανίων.

Θα συνιστά έκπληξη αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία του Γιώργου Παράσχου με τον Πλατανιά. Η συνεργασία του 64χρονου προπονητή με την ΠΑΕ είναι μέχρι σήμερα εξαιρετική. Ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα, ενώ και η θετική πορεία της ομάδας στη Super League καθιστούν τις σχέσεις τους εξαιρετικές.

Από τις εκκρεμότητες της διοίκησης είναι η επέκταση του συμβολαίου του Μακεδόνα τεχνικού. Συζητήσεις ως γνωστόν έχουν ήδη γίνει, αν και ο ίδιος ήθελε να “τρενάρει” το ζήτημα. Είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει πρώτα να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία και μετά να προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στην ομάδα των Χανίων τουλάχιστον και την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει ένδειξη ότι μπορεί να “χαλάσει” το deal, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό θα έχει ισχύ το νέο συμβόλαιο, αν όλα πάνε καλά στις τελικές συζητήσεις.

Φυσικά η επικείμενη επέκταση της συνεργασίας με τον Παράσχο σηματοδοτεί και την παραμονή του βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι δύο άνδρες, άλλωστε, συνεργάστηκαν και στην Ξάνθη, στον Λεβαδειακό και στον Ατρόμητο, ενώ στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ο τεχνικός από τον Αίγειρο Ροδόπης έφυγε από τον Παναιγιάλειο για να είναι ξανά στο… πλευρό του Παράσχου.