Νίκη ψυχολογίας

Νίκη που ήθελε @@ ήταν αυτή που πέτυχαν τα Χανιά μέσα στο Θ. Βαρδινογιάννης αν και το είπα αρκετές φορές Κολοκοτρώνης κατά την διάρκεια της μετάδοσης αλλά δικαιολογία υπάρχει και είναι η ένταση της στιγμής. Μια νίκη βέβαια που δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν πάρεις και το ματς με την Μαγούλα στο στάδιο, με νίκη φέρνεις την Μαγούλα σε απόσταση βολής και σε ένα πρωτάθλημα με επτά ομάδες για δυο ουσιαστικά θέσεις είσαι ζωντανός και με πολύ καλές προοπτικές καθώς αμέσως μετά παίρνεις και ένα ξεκούραστο τρίποντο με Ε. Αστέρα που σημαίνει 28 βαθμούς στο σακούλι και τρία εντός στα πέντε τελευταία.

Ο Β.Γωνιωτάκης στην συνέντευξη τύπου εκθείασε τον Μ. Σεροπιάν και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς σε ένα κομβικό σημείο, η ομάδα χρειάζεται ενότητα τόσο από την ίδια την ομάδα όσο και από αυτούς που την ακολουθούν, τρομερή η συμπαράσταση του κόσμου η οποία θα πρέπει όμως να γίνει και ασπίδα ταυτόχρονα και για τον προπονητή αφού ο στόχος είναι ένας η άνοδος και όχι πως θα «φάμε» ή θα δείρουμε τον προπονητή ή τους παίκτες στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα.

Αυτά τα λίγα καθώς κρατάμε την νίκη που ελπίζω θα αποτελέσει εφαλτήριο για ένα σερί που θα φέρει τον Α.Ο.Χ μια κατηγορία πιο πάνω.

Ραντεβού στο Εθνικό Στάδιο!!!