Ναζλίδης: Μια νίκη για να ξεμπλοκάρουμε

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς Χανίων έφερε τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές με τον Θωμά Ναζλίδη να υποστηρίζει πως αυτό που χρειάζεται η κρητική ομάδα είναι μια νίκη για να ξεμπλοκάρει ψυχολογικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκόρερ του Πλατανιά στο χθεσινό 1-1 στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 -για τις πολλές ισοπαλίες του Πλατανιά: «Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Η ομάδα αρχίζει καλά προηγούμαστε αλλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη. Τα παιδιά δώσανε ό,τι μπορούσαν αλλά δεν πήραν τη νίκη. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε μια νίκη για να ξεμπλοκάρει η ομάδα ψυχολογικά» -εάν η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή: «Είναι νωρίς να αρχίσουμε τις συγκρίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει ποιότητα. Απλώς πρέπει να δέσουμε σαν ομάδα». -για τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟ είναι μια νέα ομάδα με νέα παιδιά. Θέλουν χρόνο τα παιδιά αυτά δεν γίνεται να αποδώσουν από τη μια στιγμή στην άλλη». -για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό»

-εάν θα μπορέσει ο Πλατανιάς φέτος να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή: «Έχω την εντύπωση πως εάν δέσει η ομάδα γρήγορα θα το πετύχουμε. Εάν έχουμε την υπομονή και η ομάδα δουλέψει τότε πιστεύω ότι θα μπορέσουμε».