Να ζήσεις Μιχάλη!!!

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στο Καπρενήσι για τον ΑΟΧ, μια μέρα μετά τις απώλειες των Σικαλιά που βρίσκεται στην Αθήνα και Παπατζίκου που επέστρεψε στα Χανιά για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Σε δυο ουσιαστικά γκρουπ χωρίστηκαν οι παίκτες με αυτούς που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής να ακολουθούν όπως είναι λογικό πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Η κούραση πάντως πέρασε σε δεύτερη μοίρα την ώρα που μια τούρτα έκπληξη έκανε την εμφάνιση της για χάρη του Μιχάλη Κυβερνητάκη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας. Το να ζήσεις…καράφλα προκάλεσε γέλια, δείγμα του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα παιδιά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό κλίμα που επιτρέπει τέτοιου είδους αστεία.

η επίσημη ενημέρωση για τις προπονήσεις της Πέμπτης

Ολοκληρώθηκαν, υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, οι προπονήσεις της Πέμπτης. Οι παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα με τρέξιμο χωρίς μπάλα το πρωί και ασκήσεις ισορροπίας στο γυμναστήριο το απόγευμα. Οι υπόλοιποι, το πρωί δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και το απόγευμα, το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση