ΝΟΧ-Κέρκυρα 11-9‏: Νίκη μεγάλης ομάδας

Με μία πολλή μεγάλη νίκη, που ήταν αποτέλεσμα της επιμονής και της ψυχής που κατέθεσαν οι πολίστες του, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την παραμονή του στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Χανιώτικη ομάδα κατάφερε και κέρδισε με σκορ 11-9 την Κέρκυρα, φτάνοντας έτσι τους 15 βαθμούς και αν μη τι άλλο ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία για τα παιχνίδια που έπονται.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/2) το βράδυ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και το οποίο αποτέλεσε για μία ακόμη φορά φέτος την έδρα του Ομίλου, είχε συγκλονιστική εξέλιξη.

Οι δύο ομάδες σχεδόν συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, με τον Ν.Ο.Χ. να προηγείται με ένα γκολ διαφορά (6-5). Με την έναρξη της επανάληψης όμως η Κέρκυρα “γύρισε” το σκορ αποκτώντας το προβάδισμα με 8-7, για να φτάσουμε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όπου ένας συγκλονιστικός Ν.Ο. Χανίων πέτυχε 4 τέρματα έναντι ενός της Κέρκυρας για να διαμορφωθεί το τελικό 11-9.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ο Αντώνης Βλοντάκης με 4 γκολ και ο Αντώνης Χαριτάκης που έκανε “μεγάλο” παιχνίδι, σκοράροντας 3 τέρματα.

Η νίκη για τον Ναυτικό Όμιλο αποκτά όμως ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις, αν ληφθούν υπόψη οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνει στην κυριολεξία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είναι η μοναδική πλέον ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει τη δυνατότητα χρήσης της κανονικής της έδρας και δη του κολυμβητηρίου Χανίων. Αυτό, σαν παρατήρηση για το μέγεθος της επιτυχίας, να εξασφαλίζεται η παραμονή από τα μισά σχεδόν της περιόδου…

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES – ΚΕΡΚΥΡΑ 11-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 4-3, 1-3, 4-1

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης, Μυγιάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης 2, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης 3, Χατζηδάκης, Βιζυράκης, Βλοντάκης 4, Μαζοκοπάκης 1, Δασκαλάκης, Σουλογάνης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης 2, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1, Καλούδης, Βογιατζόγλου 3, Ζαρκαντζάς 1, Αποσκίτης, Τριαντάφυλλος, Παπασπηλιώπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταυρίδης, Κατσαρός